Φθινόπωρο σημαίνει νέα Sneakers

Το φθινόπωρο είναι σίγουρα μια μεταβατική εποχή, η οποία αποτελεί επίσης μια ευκαιρία να αναδείξετε τη μοναδική αίσθηση του στιλ όχι μόνο μέσα από ενδυματικές επιλογές, αλλά και μέσα από τις επιλογές που κάνετε στα υποδήματά σας. Έχει έρθει η εποχή, λοιπόν, να επενδύσουμε στα go-to sneakers, τα οποία δεν μας απογοητεύουν ποτέ και μας κάνουν να νιώθουμε πιο σίγουρες από ποτέ. Αν χρειάζεστε κι εσείς, λοιπόν, κάτι νέο, το οποίο θα σας ανανεώσει ολοκληρωτικά, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα αγαπημένα μας picks σε sneakers, που θα ολοκληρώσουν όλα τα outfit σας με ιδιαίτερο τρόπο.

 

1. Γυναικεία Μαύρα Sneakers

Τα μαύρα sneakers δεν σταματούν ποτέ να μας απογοητεύουν. Αποτελούν μια κλασική επιλογή, η οποία μπορεί να φορεθεί κάθε ημέρα και με κάθε outfit. Διακριτικά και ταυτόχρονα τόσο ιδιαίτερα, φροντίζουν στο τέλος να μας βγάζουν ασπροπρόσωπες!

 

2. Γυναικεία Λευκά Sneakers

Ποιος είπε ότι το άσπρο χρώμα φοριέται μόνο άνοιξη και καλοκαίρι; Τα sneakers αυτά αποτελούν βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας που ξεπερνά τις εποχές, ενώ παράλληλα αναβαθμίζουν κάθε outfit, προσδίδοντάς του chic χαρακτήρα.

 

3. Γυναικεία Sneakers με Prints

Τα animal prints είναι πάντα στη μόδα και δεν είναι μόνο για ρούχα. Τα animal σχέδια μπορούν να κάνουν μια έντονη δήλωση και να δώσουν μια διαφορετική πινελιά στο outfit σας. Αφήστε λοιπόν την άγρια πλευρά σας να λάμψει όλο το φθινόπωρο.

 

4. Sneakers με χρυσές λεπτομέρειες

Οι χρυσές λεπτομέρειες μετατρέπουν τα sneakers σε signature shoes. Η διακριτική λάμψη των χρυσών λεπτομερειών προσθέτει έναν αέρα κομψότητας και μεγαλοπρέπειας σε κάθε σας βήμα, ενώ ακόμη σας επιτρέπει να λάμψετε με τον δικό σας τρόπο.

 

Κι αν θέλετε να γίνουμε ακόμη πιο συγκεκριμένοι, έχουμε τα top brands, στα οποία αξίζει να επενδύσετε: Guess, Tamaris, Skechers, Geox! Αυτό το φθινόπωρο, τολμήστε να είστε διαφορετικές και ενισχύστε το στιλ σας με sneakers που είναι τόσο μοναδικά όσο εσείς!