4 παπούτσια για να ολοκληρώσεις τα γιορτινά σου looks!

Οι γιορτές πλησιάζουν, η διάθεση αλλάζει, για αυτό και τα looks μας αποκτούν μια έξτρα λάμψη. Είτε ετοιμάζεσαι για βόλτα στα μαγαζιά για να πάρεις δώρα στους αγαπημένους σου, είτε για ένα κρασί στο κέντρο με τη παρέα σου είτε για ένα οικογενειακό ρεβεγιόν στο σπίτι, κάθε ντύσιμο εκπέμπει τη διάθεση εορτών που έχουμε μέσα μας! Για αυτό σου έχουμε ετοιμάσει 4 προτάσεις για να βάλεις με τα γιορτινά σου ρούχα, ανάλογα το στιλ σου.

1.Ένα ζευγάρι μαύρες μπότες

Πάντα χρειάζονται! Σου προτείνουμε να τις συνδυάσεις με μια mini φούστα, ένα χουχουλιάρικο πουλόβερ με λάμψη και το παλτό σου και είσαι έτοιμη για ατελείωτες βόλτες για shopping. 

Tip: Συνδύασε το με μαύρο καλσόν για να παραμείνεις ζεστή!

2.Ένα ζευγάρι γόβες

Οι γόβες είναι must, αρκεί να είναι σε γιορτινό mood. Προτίμησε ένα ζευγάρι γόβες με άκρως χριστουγεννιάτικες ύφος όπου θα δώσουν λάμψη ακόμη και σε ένα total black outfit. Προτείνουμε να το συνδυάσεις με ένα midi φόρεμα σε στενή γραμμή!

3.Μοκασίνια

Παραμένει και φέτος ένα από τα πιο στιλάτα παπούτσια για τη σεζόν. Φόρεσε τα με ένα oversized κουστούμι, είτε σε μπορντό απόχρωση είτε με παγέτα, και θα είσαι άνετη και στιλάτη σε όλες σου τις εμφανίσεις.

4.Ένα ζευγάρι αρβυλάκια

Το ξέρουμε ότι με τη πρώτη σκέψη, δεν είναι και το πιο festive παπούτσι που μπορείς να σκεφτείς! Φαντάσου το όμως, με ένα mini φόρεμα με σούπερ χριστουγεννιάτικο ύφος είτε με μια midi σατέν μπορντό φούστα. Θα δώσουν ένα ροκ στοιχείο σε κάθε outfit που θα επιλέξεις.

 

Ό,τι και να επιλέξεις να φορέσεις, σου ευχόμαστε να περάσεις τέλεια με τους αγαπημένους σου!