Μοκασίνια: Γιατί να τα επιλέξεις;

Οι εποχές αλλάζουν, τα trends έρχονται και φεύγουν, ωστόσο ένα ζευγάρι παραμένει πάντα βασικό στοιχείο, τόσο της γυναικείας όσο και της ανδρικής γκαρνταρόμπας… Φυσικά αναφερόμαστε στα υπέροχα μοκασίνια, τα οποία είναι πάντα διαχρονικά και κομψά και τα οποία φοριούνται άνετα το φθινόπωρο, το χειμώνα, αλλά και την άνοιξη. Καθώς, λοιπόν, για άλλη μια φορά στο Piedini.gr αποχαιρετάμε το καλοκαίρι και υποδεχόμαστε το φθινόπωρο, υποδεχόμαστε επίσης και τα νέα μοκασίνια, με τα οποία θα βαδίζεις για πολύ καιρό. Κι αν μας ρωτάς γιατί να επιλέξεις μοκασίνα, εμείς σου απαντάμε παρακάτω…


Γυναικεία μοκασίνια

Όταν πρόκειται για το γυναικείο στιλ, η απαίτηση για άνεση και κομψότητα αποτελούν βασικούς λόγους επιλογής παπουτσιών και φυσικά τον συνδυασμό αυτό τον συναντάμε αρκετά συχνά στα μοκασίνια. Κατασκευασμένα από μοναδικά υλικά και με την υπογραφή διάσημων brands, όπως Tamaris, Ragazza, Makis Fardoulis κ.α., τα γυναικεία μοκασίνια αγκαλιάζουν τα πόδια, προσφέροντας απίστευτη άνεση που διαρκεί όλη την ημέρα. Είτε διαθέτουν ψηλό τακούνι, είτε είναι flat, είτε είναι στολισμένα με αγκράφες, κρόσσια κι άλλα διακοσμητικά στοιχεία, αυτά τα παπούτσια φοριούνται εύκολα, τόσο στις καθημερινές, όσο και στις επίσημες περιστάσεις.

Ανδρικά μοκασίνια

Η ανδρική μόδα ανέκαθεν ήθελε ως πρωταγωνιστές κομμάτια που αποπνέουν κλασική γοητεία, ενώ παράλληλα αγκαλιάζουν τις σύγχρονες τάσεις. Τα ανδρικά μοκασίνια φυσικά και ταιριάζουν απόλυτα σε αυτό το κριτήριο. Με καθαρές γραμμές, διαχρονική σιλουέτα και μινιμαλιστικό σχεδιασμό, αυτά τα παπούτσια γεφυρώνουν αβίαστα το χάσμα μεταξύ επίσημης και casual ένδυσης. Διαθέσιμα σε μια μεγάλη σειρά χρωμάτων και υλικών και από γνωστά brands, όπως Boss, Commanchero, Damiani κ.α., τα ανδρικά μοκασίνια μπορούν να συνδυαστούν με κομψά κοστούμια ή ακόμη και με τζιν για μια κομψή αλλά και χαλαρή εμφάνιση.


Τα γυναικεία και ανδρικά μοκασίνια αποτελούν απόδειξη ότι ένα ζευγάρι παπούτσια συνδυάζει άψογα την άνεση, το στυλ και την παράδοση. Τα μοκασίνια έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου, διατηρώντας παράλληλα τη διαχρονική τους γοητεία. Είτε πρόκειται για μια βόλτα, είτε για μια σημαντική επαγγελματική συνάντηση, είτε για μια ειδική περίσταση, τα μοκασίνια είναι εκεί για να προσφέρουν άνεση και κομψότητα σε κάθε σου βήμα. Μην αργείς άλλο λοιπόν… κάνε τα δικά σου όλα τώρα!