Πως να βρεις το σωστό νούμερο παπουτσιού για τις online αγορές σου

Ποια γυναίκα μπορεί να αντισταθεί σε ένα υπέροχο ζευγάρι παπούτσια; Οι online αγορές είναι εύκολες, γρήγορες και διασκεδαστικές για πολλές γυναίκες εκεί έξω. Ωστόσο, το σωστό νούμερο παπουτσιού παραμένει ένα άγχος για πολλές. Γίνεται να βρεις το κατάλληλο παπούτσι και να βεβαιωθείς ότι θα σου κάνει όταν φτάσει στην πόρτα του σπιτιού σου;

Με το κατάλληλο νουμερολόγιο μπορείς να βρεις το ιδανικό παπούτσι για σένα, από όποια μάρκα και αν είναι, αρκεί να πάρεις τις σωστές μετρήσεις του πέλματός σου.

 

 

 

  Οι παρακάτω extra οδηγίες μπορούν να σε μετατρέψουν στην πιο αφοσιωμένη online shopper στη στιγμή!

• Συνθήκες μέτρησης
Φροντίστε να μετρήσετε το πέλμα σας το απόγευμα, καθώς κατά τη διάρκεια της μέρας ενδέχεται το πόδι σας να πρηστεί, επηρεάζοντας έτσι την εφαρμογή του παπουτσιού. Αν έχετε ήδη σκεφτεί το είδος του παπουτσιού που θέλετε να αγοράσετε, φορέστε και τις αντίστοιχες κάλτσες με τις οποίες θα το φοράτε. Έτσι, το νούμερο παπουτσιού θα είναι σωστότερο.

• Μέτρηση πέλματος
Σε μια μεγάλη κόλλα χαρτί τοποθετήστε το ένα σας πέλμα. Σιγουρευτείτε ότι βρίσκεστε σε καθιστή θέση και ότι το πόδι σας είναι καλά ακουμπισμένο στο χαρτί. Με ένα μολύβι σημαδεύστε το τέλος της φτέρνας και το σημείο που τελειώνει το πιο μακρύ σας δάχτυλο. Το νούμερο παπουτσιών δεν θα είναι ποτέ ξανά πρόβλημα, αν κάνετε σωστά αυτή τη διαδικασία. Επαναλάβετε και για το άλλο πόδι. Το μέγεθος αυτής της απόστασης θα σας βοηθήσει να βρείτε το ιδανικό παπούτσι.

• Διαφορά πέλματος
Σε πολλούς ανθρώπους συμβαίνει το ένα πόδι να έχει διαφορετικό μέγεθος από το άλλο. Εσείς, θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας το πέλμα που είχε το μεγαλύτερο μήκος, και σύμφωνα με αυτό να κάνετε την επιλογή του μεγέθους.

• Νουμερολόγιο
Υπάρχει ένα νουμερολόγιο που ακολουθούν όλα τα εργοστάσια κατασκευής παπουτσιών, έτσι ώστε να υπάρχει πάντοτε συνοχή. Ακολουθώντας τα παρακάτω πινακάκια, θα έχετε 100% επιτυχία στις online αγορές σας, χωρίς επιπλέον άγχος και αμφιβολία.

Μπορώ να αλλάξω το παπούτσι που αγόρασα online;
Ακόμη και αν έχετε κάνει όλες τις μετρήσεις σωστά, μπορεί να μην σας εφαρμόζει όπως θα θέλατε ακριβώς. Γι’ αυτό το λόγο σιγουρευτείτε ότι έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το παπούτσι που παραγγείλατε έτσι ώστε να μπορέσετε να παραγγείλετε εκ νέου το σωστό νούμερο.

Στο online κατάστημα του Piedini, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από αντρικά και γυναικεία παπούτσια, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Με τη βοήθεια του πίνακα θα βρείτε το σωστό νούμερο παπουτσιού και αν τελικά δεν σας κάνει, σας κάνουμε την πρώτη αλλαγή εντελώς δωρεάν!