Γυναικεία Πέδιλα 2018: Οι Ανοιξιάτικες Επιλογές που θα Συναρπάσουν

Τα ανοιξιάτικα γυναικεία πέδιλα είναι εδώ, για να προσφέρουν σε κάθε γυναίκα στυλ, θηλυκότητα και άνεση. Τα πιο έντονα χρώματα της σεζόν, από τις μεγαλύτερες μάρκες είναι τώρα διαθέσιμα. Για όλες τις fashionistas εκεί έξω αλλά και όλες τις γυναίκες που θέλουν απλά να προσθέσουν μια ανοιξιάτικη πινελιά στο ντύσιμό τους, τώρα μπορούν να βρουν τα πιο στιλάτα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Ανακάλυψε τα φετινά trends και βρες το ζευγάρι που θα σου κλέψει την καρδιά.

 

Φωτεινά Χρώματα

Γυναικεία πέδιλα βραδινά με φωτεινά, ανοιξιάτικα χρώματα είναι φέτος στη μόδα. Τα πέδιλα Tamaris έχουν φέτος τα πιο όμορφα σχέδια για να ταιριάξουν στο στυλ σου. Με μοναδική πατέντα στη σόλα, μπορείς τώρα να φοράς ψηλοτάκουνα πέδιλα, χωρίς να νιώθεις τον παραμικρό πόνο. Φόρεσε τα σε κάθε ειδική περίσταση, ακόμη και όλη τη μέρα στη δουλειά με αυτοπεποίθηση και ξεκούραστα πέλματα.

 

Γυναικεία Πέδιλα με Γήινες Λεπτομέρειες

Το απόλυτο trend στα γυναικεία πέδιλα αυτής της άνοιξης είναι το πούρο καστόρ, το οποίο θα φορεθεί από κάθε ηλικία και στυλ. Τα Alpe ψηλοτάκουνα πέδιλα πάνε ένα βήμα παραπέρα συνδυάζοντας αρχαιοελληνικές λεπτομέρειες, στις πιο σύγχρονες και μοντέρνες αποχρώσεις. Η μεγάλη ποικιλία σε πέδιλα, θα σε βοηθήσει να βρεις το ιδανικό για σένα.

 

All Time Classic

Τίποτα δεν ξεπερνά τη διαχρονική αξία ενός μαύρου, κλασσικού παπουτσιού, ικανό να φορεθεί σε κάθε περίσταση. Τα πέδιλα φέτος εξυμνούν τη σχέση αγάπης κάθε γυναίκας με το κλασσικό μαύρο φέρνοντας μοναδικά σχέδια και στυλ. Αξίζει να ρίξεις μια ματιά στα μοναδικά σχέδια της εταιρείας Makis Fardoulis.

 

Άνεση ή Στυλ;
Για πολλές γυναίκες, τα γυναικεία πέδιλα δεν αποτελούν επιλογή, κυρίως επειδή νιώθουν άβολα όταν τα φορούν. Ψηλοτάκουνα πέδιλα μένουν στη ντουλάπα, καθώς στη πράξη είναι δύσκολο να φορεθούν για πολλές ώρες, είτε στη δουλειά είτε σε κάποια ειδική περίσταση. Γι’ αυτό το λόγο, οι μεγαλύτερες μάρκες παπουτσιών επιχείρησαν να λύσουν αυτό το πρόβλημα, βοηθώντας τις γυναίκες να μένουν στιλάτες και θηλυκές, όλη τη μέρα, όπου και αν βρίσκονται.Μια ιδανική λύση ,που αξίζει επίσης να εμπιστευτείς , είναι και οι πλατφόρμες πέδιλα.

Νέες πατέντες στη σόλα και ανατομικός σχεδιασμός, χωρίς να κάνεις έκπτωση στο στυλ και την εμφάνιση. Οι γυναίκες που απαιτούν άνεση και στυλ την ίδια στιγμή, έχουν πλέον πολλές επιλογές σε πέδιλα και πλατφόρμες πέδιλα.