Διαλέγοντας τα Ιδανικά Νυφικά Παπούτσια

Επιλέγοντας τα κατάλληλα νυφικά παπούτσια θα μπορέσετε να λάμψετε αυτή την ιδιαίτερη μέρα, ενώ παράλληλα θα μπορείτε να είστε άνετη και κομψή. Η μέρα του γάμου σας είναι σίγουρα μια λαμπερή αλλά και κουραστική μέρα, ειδικά για τη νύφη. Αν επιλέξατε έναν καλοκαιρινό γάμο, γεμάτο δροσιά και φρεσκάδα, τότε ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε και τα ιδανικά νυφικά πέδιλα για την περίσταση. Κάθε νύφη έχει το δικό της στυλ και προσωπικότητα. Επομένως, μόλις βρείτε το νυφικό των ονείρων σας, σειρά έχει το παπούτσι!

 

All Time Classic

νυφικά παπούτσια

Αν το στυλ σας είναι πιο κλασικό, και θέλετε να είστε μια εντυπωσιακή νύφη τότε τα all time classic νυφικά πέδιλα είναι τα ιδανικά για εσάς. Ένα κατάλευκο πέδιλο με μερικά δεσίματα για πιο άνετο περπάτημα θα προσφέρει έναν σικ αέρα στην εμφάνισή σας. Ιδανική επιλογή αν έχετε επιλέξει νυφικό σε Α-γραμμή ή μια κλασική ball gown.

Girly Pastel

νυφικά παπούτσια

Αν θέλετε να προσθέσετε λίγο χρώμα στην εμφάνισή σας, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα pastel πέδιλο. Ταιριάζει υπέροχα με ένα κατάλευκο νυφικό, με ιβουάρ, σαμπανιζέ και pastel. Το λουράκι στον αστράγαλο σας προσφέρει άνεση και σταθερότητα, ακόμη και αργότερα, στους χορούς! Ιδανικά νυφικά παπούτσια για νυφικό με εντυπωσιακή ουρά αλλά και για ένα παιχνιδιάρικο, heart-shaped νυφικό.

Alternative Touch

νυφικά παπούτσια

Είστε alternative νύφη που θέλει να δοκιμάσει ένα ξεχωριστό στυλ εκείνη τη μέρα; Μη συμβιβαστείτε με κάτι κλασικό και τολμήστε να φορέσετε τολμηρά παπούτσια νυφικά, τα οποία αντικατοπτρίζουν το μοναδικό σας στυλ. Φυσικά, ένα τέτοιο παπούτσι δεν πρέπει να μείνει κρυμμένο, γι’ αυτό και ταιριάζει γάντι με ένα κοντό νυφικό ή ένα edgy στενό με την πλάτη έξω!

Ultimate Romance

νυφικά παπούτσια

Τέτοια παπούτσια νυφικά σχεδιάζονται αποκλειστικά για ρομαντικές νύφες, που θέλουν να ζήσουν ένα μοναδικό όνειρο τη μέρα του γάμου τους. Το χρώμα και ο παιχνιδιάρικος φραμπαλάς το καθιστούν το απόλυτο νυφικό παπούτσι του παραμυθιού. Φυσικά, τέτοιο παπούτσι ταιριάζει με ένα high-neck νυφικό γεμάτο δαντέλα ή με ένα νυφικό με μακριά, δαντελένια μανίκια.

Silver Glam

νυφικά παπούτσια

Αν τα πόδια είναι το δυνατό σας στοιχείο, σίγουρα θέλετε να το τονίσετε. Ένα ζευγάρι νυφικά πέδιλα με ασημένια λάμψη είναι ότι πρέπει! Σε κάθε στροφή και σταυροπόδι ο φωτογραφικός φακός θα μαγνητίζεται από τα λαμπερά σας πόδια. Ιδανικό παπούτσι για ένα εντυπωσιακό mermaid νυφικό ή για ένα πλούσιο empire νυφικό. Ότι και αν διαλέξετε, αυτή τη μοναδική μέρα στη ζωή σας, το σημαντικό είναι να νιώθετε όμορφη και λαμπερή. Το χαμόγελο της ευτυχίας σας θα σας δώσει όλη τη λάμψη και την ομορφιά που χρειάζεστε. Εμείς στο Piedini προσφέρουμε μια μεγάλη συλλογή από παπούτσια νυφικά, τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε και να δοκιμάσετε. Η πρώτη αλλαγή γίνεται εντελώς δωρεάν!