Παπούτσια για γάμο – Λάμψτε σε κάθε καλοκαιρινό γάμο
Είστε καλεσμένες και ψάχνετε παπούτσια για γάμο που θα σας χαρίσουν ταυτόχρονα μια εντυπωσιακή και άνετη εμφάνιση? Τα ψηλοτάκουνα αμπιγέ παπούτσια είναι ο αιώνιος έρωτας κάθε γυναίκας. Είναι αυτό το αξεσουάρ που μπορεί να απογειώσει κάθε σας outfit και να σας κάνει να λάμψετε πραγματικά. Δείτε παρακάτω τις προτάσεις που έχουμε επιλέξει ειδικά για εσάς:
 
Θηλυκή, κομψή και αξεπέραστη επιλογή. Αυτή η γόβα, συνδυάζεται εύκολα με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας. Είναι must για κάθε γυναικεία ντουλάπα και αναμφίβολα μετά το γάμο δε θα μένει κλεισμένη στη ντουλάπα σας. Το τακούνι της είναι 9,5 cm και υπόσχεται να σας χαρίσει άνεση σε κάθε σας βήμα και σε κάθε σας χορό.

Δερμάτινα μπλέ καστόρ πέδιλα Fardoulis

παπουτσια για γαμο
Εάν στόχος σας είναι να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας, αυτό το πέδιλο σίγουρα θα σας βοηθήσει! Αυτά τα παπούτσια για γάμο είναι ιδιαίτερα, μοντέρνα αλλά και άνετα. Διαθέτουν μαλακό πάτο και σταθερό τακούνι στα 10,5 cm. Φοριούνται ιδανικά με μίνι ή μίντι φόρεμα ώστε να τονίζεται το παπούτσι αλλά και τα πόδια σας.

Δερμάτινο μαύρο καστόρ πέδιλο Fardoulis

παπουτσια για γαμο
Τι πιο όμορφο και αισθησιακό από μαύρα καλοκαιρινά παπούτσια για γάμο? Δεν πρόκειται όμως για μια συνηθισμένη επιλογή. Η φάσα με το βολάν και ο διακριτικός φιόγκος στο μπροστινό μέρος είναι αυτά που καταφέρνουν να απογειώσουν το συγκεκριμένο πέδιλο. Με ύψος τακουνιού 9 cm και φιάπα 1 cm είναι κατάλληλο για ατελείωτες ώρες χορού.

Δερμάτινο πλατίνα πέδιλο Fardoulis

παπουτσια για γαμο
Πολυτέλεια και λάμψη σε κάθε σας βήμα. Σχεδιασμένο ειδικά για τις πιο τολμηρές, αυτό το πέδιλο στο χρώμα της πλατίνας είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Για εσάς που έχετε γυρίσει μόλις από διακοπές και έχετε αποκτήσει το πολυπόθητο μαύρισμα είναι η κατάλληλη επιλογή για να ξεχωρίσετε ανάμεσα σε πολλές.

Δερμάτινο ασημί πέδιλο Fardoulis

παπουτσια για γαμο
Για εσάς που ψάχνετε παπούτσια για γάμο με λάμψη αλλά η πλατίνα δεν είναι η πρώτη σας επιλογή, υπάρχει αυτό το ιδιαίτερο κομμάτι. Μοντέρνο ψηλοτάκουνο πέδιλο, με τακούνι 11 cm σε υπέροχο ασημί χρώμα. Οι διαφάνειες που διαθέτει στα λουράκια το κάνουν ακόμα πιο μοναδικό και in fashion.

Δερμάτινη μαύρη πλατφόρμα Fardoulis

παπουτσια για γαμο
Έχετε μήπως σκοπό να φορέσετε στο γάμο ένα αέρινο φόρεμα? Είτε μακρύ είτε κοντό, είτε μονόχρωμο είτε με πολύχρωμο μοτίβο, σας έχουμε το κατάλληλο παπούτσι. Αυτή η μοντέρνα, άνετη και κομψή μαύρη πλατφόρμα είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε. Είναι ένα παπούτσι που μπορεί να σας συνοδέψει από τις πρωινές μέχρι τις βραδινές σας εμφανίσεις. Στο κατάστημα Piedini θα βρείτε όλα τα καλοκαιρινά παπούτσια για γάμο, ιδανικά να αναδείξουν κάθε σας στιλιστική επιλογή. Επιλέξτε σήμερα αυτό που ταιριάζει περισσότερο με το στυλ σας.