Ιδανικά γυναικεία σανδάλια και πέδιλα που ταιριάζουν με τα καλοκαιρινά σας φορέματα
Δεν υπάρχει τίποτα πιο ανάλαφρο και θηλυκό από τα γνωστά σε όλες μας sundresses παρέα με παιχνιδιάρικα γυναικεία σανδάλια. Τα καλοκαιρινά φορέματα έχουν κάτι από τη φρεσκάδα και την ξεγνοιασιά της εποχής. Floral, με κρόσσια ή total white, δεν υπάρχει γυναίκα που να μην τα λατρεύει. Αφού βρεις λοιπόν το αγαπημένο σου φόρεμα, ήρθε η ώρα να διαλέξεις και παπούτσια. Ποια γυναικεία σανδάλια πηγαίνουν τέλεια με όποιο sundress και αν δοκιμάσεις; Ανακάλυψε τις φετινές τάσεις και ντύσου θηλυκά και με στυλ όλο το καλοκαίρι.
 
γυναικεια_σανδαλια

Μαύρα πέδιλα με τακούνι πλατφόρμας

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τα αγαπημένα σε όλες, μαύρα πέδιλα με τακούνι σε στυλ πλατφόρμας. Ταιριάζουν με κάθε καλοκαιρινό φόρεμα και αναδεικνύουν το πόδι. Φορέστε τα υπέροχα καλοκαιρινά πέδιλα σας με floral φορέματα, total white ή total black look. Το ιδιαίτερο λουράκι στον αστράγαλο προσδίδει μια αίσθηση θηλυκότητας και κομψότητας, σε ένα κατά τα άλλα άνετο παπούτσι.
γυναικεια_σανδαλια

Ασημί πέδιλα γυναικεία

Ένα ζευγάρι ασημί γυναικεία σανδάλια είναι η ιδανική επιλογή όταν θέλετε να δώσετε ένταση στο φόρεμα που έχετε επιλέξει. Τα ασημί πέδιλα θα λάμψουν από μόνα τους, χωρίς να κλέψουν την παράσταση από το αγαπημένο σου φόρεμα. Είναι μια τολμηρή επιλογή που ανταμείβεται με εξαιρετική αίσθηση του στυλ και ευκολία, καθώς αυτό το ζευγάρι γυναικεία σανδάλια ταιριάζει πραγματικά με όλα.
γυναικεια_σανδαλια

Έντονα κόκκινα γυναικεία σανδάλια

Επιλέγοντας ένα γυναικείο παπούτσι σε μια έντονη κόκκινη απόχρωση μπορείς πραγματικά να μεταμορφώσεις το outfit σου. Με αυτό το τρόπο, είσαι μέσα στη μόδα, ακολουθώντας τα τελευταία trends, χωρίς απαραίτητα να αλλάξεις όλο σου το στυλ. Τα έντονα κόκκινα σανδάλια, είτε flat είτε πέδιλα με τακούνι είναι εξαιρετική επιλογή για το φετινό καλοκαίρι.
γυναικεια_σανδαλια

Γυναικεία σανδάλια σε στυλ παντόφλας στο χρώμα του δέρματος

Η απόλυτη τάση φέτος σε θέλει άνετη και στιλάτη, με σανδάλια σε στυλ παντόφλας στο χρώμα του δέρματος. Μπεζ και ταμπά, δεν γίνεται να μην μπορέσεις να τα συνδυάσεις με οποιοδήποτε φόρεμα. Οι διακριτικές αυτές αποχρώσεις φροντίζουν να αναδείξουν το ντύσιμο, προσέχοντας και την τελευταία λεπτομέρεια. Ότι και να επιλέξεις το online κατάστημα του Piedini είναι εδώ να σε βοηθήσει με κάθε αγορά. Μετάνιωσες το χρώμα που επέλεξες; Η πρώτη αλλαγή της παραγγελίας γίνεται εντελώς δωρεάν.