Oxford & Sneakers πως να τα φορέσετε αυτό το φθινόπωρο

Τα παπούτσια Oxford είναι ο κλασσικός τύπος υποδημάτων χαμηλής κοπής, κατασκευασμένα από δέρμα. Αποτέλεσμα ένα υπέροχο και ακαταμάχητο στυλ. Αν φορεθούν με τον σωστό τρόπο, απογειώνουν την εμφάνιση. Άνετα, ευκολοφόρετα εκφράζουν κάτι σοβαρό, επαγγελματικό. Μπορούμε να τα συνδυάσουμε με σχεδόν τα πάντα. Μια ακόμη τάση είναι αυτή των sneakers. Πλέον τα βλέπουμε να πρωταγωνιστούν παντού. Από το πρωί μέχρι το βράδυ. Από το γυμναστήριο μέχρι τις απογευματινές βόλτες και το γραφείο. Τα sneakers είναι άνετα και δίνουν στυλ σε όσους τα επιλέγουν. Επιπλέον, ταιριάζουν με τα πάντα και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Συνδυάζονται εύκολα με jean, φούστα, φορέματα και με πιο επαγγελματικά look.

 

Παίζουν με όλους τους χρωματικούς συνδυασμούς. Επιλέξτε το κατάλληλο παπούτσι για εσάς, ανάλογα το προσωπικό σας στυλ.

Tamaris γυναικεία μοκασίνια μαύρο δέρμα

Φτιαγμένα για ατελείωτες ώρες άνεσης στα πόδια σας. Μοδάτα και ταυτόχρονα σοβαρά και επαγγελματικά. Μπορούμε να τα συνδυάσουμε με σχεδόν τα πάντα. Κατασκευασμένα από γνήσιο δέρμα, διαθέτουν τακούνι ύψους 2,5 cm και ανατομικό πέλμα τεχνολογίας.

Tamaris γυναικεία oxford σε ταμπά χρώμα

Άνετη αίσθηση. Ιδανικό για στυλάτες καθημερινές εμφανίσεις. Κατασκευασμένα από συνθετικό δέρμα με τακούνι ύψους 2,5 cm και ανατομικό πέλμα. Αυτός ο τύπος υποδημάτων ταιριάζει σχεδόν σε κάθε στυλ και καιρό. Αποτελεί τρομερή εναλλακτική λύση για τα πάνινα παπούτσια.

Tamaris γυναικεία oxford μαύρο δέρμα

Συνδυασμός στυλ και άποψης ,ειδικά κατασκευασμένα για γυναίκες που προσέχουν κάθε τους εμφάνιση. Διαθέτουν τακούνι ύψους 2,5 cm και ανατομικό πέλμα. Προσφέρουν μαλακή αίσθηση στα πόδια σας όλες τις ώρες της ημέρας.

Lacoste γυναικεία sneakers

Τα λευκά sneakers έχουν δυνατή παρουσία στις street εμφανίσεις. Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Υπόσχονται ασφάλεια και σταθερότητα σε κάθε σας βήμα. Είναι ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας, και θα κάνουν κομψές ακόμα και τις πιο casual εμφανίσεις σας.

Pepe Jeans γυναικεία sneakers μαύρο

Τα αναπαυτικά μαύρα sneakers ταιριάζουν με όλα. Οι συνδυασμοί που μπορούν να γίνουν είναι ιδιαίτεροι. Κατασκευασμένα από συνθετικό δέρμα και ύφασμα εξωτερικά και εσωτερικά υπόσχονται βόλτες με άνετο περπάτημα.

Pepe Jeans γυναικεία sneakers μπορντώ βελούδο

Τα πιο στιλάτα sneakers υπόσχονται να αναδείξουν τις καθημερινές σας εμφανίσεις τον φετινό χειμώνα και όχι μόνο. Κατασκευασμένα από βελούδο εξαιρετικής ποιότητας, με μαλακό πάτημα και κομψή γραμμή. Στο κατάστημα Piedini Shoes θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από oxford και sneakers, ικανά να απογειώσουν κάθε σας στιλιστική επιλογή. Επιλέξτε σήμερα αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ σας.