Διακοπές σε νησί; Τα 2 ζευγάρια παπούτσια που πρέπει να έχεις μαζί.

Προορισμό βρήκες, εισιτήριο έκλεισες και τώρα είσαι έτοιμη για διακοπές σε ελληνικό νησί. Έρχεται όμως σύντομα η ώρα που πρέπει να ετοιμάσεις τη βαλίτσα σου κι εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν… από τη μία δεν θες να κουβαλάς μαζί σου περιττά πράγματα, από την άλλη θελεις να έχεις απεριόριστα outfits κι αναρωτιέσαι: Υπάρχουν άραγε 2 μόνο ζευγάρια παπουτσιών που μπορείς να έχεις μαζί σου και τα οποία μπορούν να σου προσφέρουν αμέτρητους συνδυασμούς; Φυσικά και υπάρχουν και είμαστε εδώ για να τα ανακαλύψουμε μαζί.

Ανακάλυψε στο Piedini.gr όλες τις νέες καλοκαιρινές προτάσεις.

1. Σανδάλια

Τα ελληνικά νησιά είναι συνώνυμα των χαλαρών περιπάτων στο λιμάνι, της εξερεύνησης των πλακόστρωτων δρόμων και των μικρών γραφικών χωριών. Ένα άνετο ζευγάρι σανδάλια είναι απαραίτητα για τις ξεχωριστές αυτές εξερευνήσεις. Τα σανδάλια προσφέρουν εξαιρετική στήριξη και ανάλαφρο βάδισμα για να μπορείς να τα φοράς όλες τις ώρες της ημέρας. Επίλεξε ανθεκτικά και αδιάβροχα υλικά, όπως δέρμα, έτσι ώστε να μπορείς να τα φορέσεις ακόμη και στις αμμώδεις παραλίες και κλασικά χρώματα όπως καφέ ή μαύρο, τα οποία συνδυάζονται άψογα με την γκαρνταρόμπα των διακοπών σας, με πολλά και διαφορετικά ρούχα.

Κι αν δεν ξέρεις ποιο brand να επιλέξεις, έχουμε την απάντηση κι εδώ. Komis & Komis, τα οποία διαθέτουν μερικά από τα σύμβολα του ελληνικού καλοκαιριού, δηλαδή χρυσές λεπτομέρειες και μπλε ματάκια. Αν από την άλλη λατρεύεις τις λάμψεις, τότε η επιλογή είναι Envie Shoes και Mairi Boo for Envie με τα πιο trendy σχέδια και χρώματα. Εσύ διαλέγεις το στιλ που θέλεις να έχεις!

2. Παντόφλες - Mules

Αν ψάχνεις για τον απόλυτο συνδυασμό άνεσης και στιλ, τότε η λύση είναι οι παντόφλες - mules. Ο σχεδιασμός επιτρέπει στα πόδια σας να αναπνέουν, ενώ ακόμη τα εντυπωσιακά σχέδιά τους τα καθιστούν πλέον κατάλληλα για casual και κομψές εμφανίσεις. Το ιδανικό μέρος να τα φορέσεις δεν είναι άλλο από το cocktail bar που βρίσκεται στη χώρα του νησιού και το ταβερνάκι που έχει θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού.
Διάλεξε παντόφλες - mules από brands οπως Tamaris για stylish designs με διαφορετικά χρώματα και σχέδια, πολύωρη χρήση, μοναδική άνεση και εξαιρετική στήριξη σε κάθε σου βήμα. Και φυσικά αν είσαι από τις τολμηρές και θες να δημιουργήσεις ένα πιο bold look, η επιλογή είναι Ragazza, η οποία προσφέρει πρωτότυπα σχέδια σε κάθε παπούτσι.

Δεν χρειάζεσαι λοιπόν πολλά για τη καλοκαιρινή νησιωτική σου απόδραση. Επένδυσε σε 2 μόνο ζευγάρια, σε σανδάλια και παντόφλες - mules και είσαι έτοιμη για να δημιουργήσεις αξέχαστες αναμνήσεις και εμπειρίες.