Glam up your style με glitter σανδάλια

Όταν πρόκειται για glam style, η νούμερο ένα επιλογή σε υποδήματα για το καλοκαίρι είναι τα σανδάλια με glitter & στρας. Διακοσμημένα με τα πιο εκθαμβωτικά στοιχεία, οι extra πινελιές λάμψης που προσδίδουν στο outfit σου, τα καθιστούν must-have για το φετινό καλοκαίρι. Πάμε λοιπόν να εξερευνήσουμε μαζί τη γοητεία και τις μοναδικές λεπτομέρειες των σανδαλιών αυτών μέσα από fashion προτάσεις.

Ανακάλυψε στο Piedini.gr όλες τις νέες αφίξεις σε πέδιλα.

Άνεση και γοητεία

Παρά το γεγονός πως οι glitter λεπτομέρειες και τα στρας αποτελούν ιδιαίτερα glam στοιχεία, οφείλουμε να τονίσουμε πως το glam δεν αναιρεί την άνεση. Τα ίσια αλλά και τα ψηλά πέδιλα που θα βρεις στο Piedini.gr διαθέτουν ανατομικούς πάτους, ειδικά σχεδιασμένους για εύκολο βάδισμα. Το glitter; Απλώς προσφέρει περισσότερη λάμψη! Η άνεση συνδυάζεται τέλεια με τη γοητεία όταν πρόκειται για αυτό το είδος παπουτσιού.

Ευελιξία στιλ

Ποιος είπε ότι τα στρας δεν σου προσφέρουν ευελιξία; Είτε επιλέξεις να τα φορέσεις με ένα μονόχρωμο outfit, είτε με ένα floral, η επιλογή αυτή θα χαρίσει μεγαλύτερη πολυπλοκότητα στο σύνολό σου. Η ομορφιά τους βρίσκεται στα μοτίβα, στα σχέδια και στα χρώματα που αυτά έχουν, καθιστώντας έτσι τα απλά σανδάλια σε σαγηνευτικά και μοναδικά κοσμήματα. Μην φοβάσαι λοιπόν να τα συνδυάσεις με όλη σου την γκαρνταρόμπα και να τα φορέσεις σε κάθε περίσταση, επίσημη και μη.

Ξεχωριστό στιλ

Μπορεί τα πέδιλα με glitter και στρας να αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας, αλλά αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία, είναι να αναδείξεις το ξεχωριστό σου στιλ. Τόλμησε να πειραματιστείς και να εντάξεις νέα στοιχεία τα οποία θα σου επιτρέψουν να κάνεις το δικό σου fashion statement. Βρες εκείνο το ζευγάρι που ταιριάζει στο ιδιαίτερο γούστο σου και ξεχώρισε με την λαμπερή εμφάνισή σου.