Platforms ή Flatforms; Ο πιο stylish οδηγός είναι εδώ!

Εάν θες να λέγεσαι fashionista σε έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς, αυτόν της μόδας, πρέπει να γνωρίζεις όλες τις τελευταίες τάσεις, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο θα εκφράσεις την προσωπικότητά σου. Πρέπει ακόμη, να είσαι έτοιμη να πάρεις μέρος σε σημαντικά στιλιστικά διλήμματα, όπως για παράδειγμα το εξής: Platforms ή Flatforms; 

Το φετινό καλοκαίρι βλέπουμε πως τα δύο αυτά είδη παπουτσιών έχουν ξεχωρίσει και έχουν αποκτήσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά κάθε γυναίκας, η οποία θέλει να είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση και να κάνει πάντα ένα fashion statement με την εμφάνισή της. Ποια στοιχεία όμως είναι αυτά που διαχωρίζουν τα platforms από τα flatforms; Ας τα ανακαλύψουμε όλα μαζί σε έναν stylish οδηγό από το piedini.gr.

Platforms: Στιλ στα ύψη

Αγαπημένες εδώ και χρόνια για το ύψος αλλά και για την κομψότητα που προσφέρουν. Παρά την υπερηψωμένη σόλα που διαθέτουν διακρίνονται για την άνεση, ενώ ακόμη θεωρούνται ιδανικές για τις βραδινές βόλτες στο νησί και στην πόλη. Τι πρέπει όμως να ξέρεις για τις πλατφόρμες; Τα παρακάτω tips:

1. Προσφέρουν μοναδικές vintage πινελιές σε κάθε ντύσιμό σου.
2. Συνδυάζονται τέλεια με φορέματα και φούστες.
3. Τα fluo χρώματα και τα patterns δίνουν μια extra τσαχπινιά και στιλ στο outfit σου.
4. Οι ουδέτεροι τόνοι χρωμάτων δεν μας απογοητεύουν ποτέ, καθώς εξυπηρετούν όλα τα καθημερινά outfits.

Flatforms: Flat κομψότητα

Casual στιλ, άνεση, σταθερό βάδισμα και απόλυτο trend. Όταν αναφερόμαστε στα flatforms, πρέπει να έχουμε σίγουρα στο μυαλό μας τις παραπάνω λέξεις. Αποτελούν μια μοντέρνα και έντονη επιλογή με ομοιόμορφη υπερυψωμένη σόλα, η οποία προσφέρει σταθερότητα και ύψος χωρίς να κουράζει, όπως ένα κλασικό τακούνι. Κι αν αναρωτιέσαι τι άλλο θα πρέπει να ξέρεις για τα flatforms, σημείωσε τα παρακάτω:

1. Μπορούν να προσθέσουν εκπληκτικές boho και rock πινελιές στο outfit.
2. Συνδυάζονται τέλεια με jeans και υφασμάτινα παντελόνια.
3. Είναι ιδανικά για καθημερινά looks, τόσο στην πόλη, όσο και στο νησί.
4. Επιλέγοντας flatforms με στρας, επιλέγουμε την τελευταία τάση της μόδας.

Στη μάχη, λοιπόν, μεταξύ των platforms και flatforms δεν υπάρχει νικητής. Ανάλογα με την περίσταση, αλλά και το στιλ που θες να δημιουργήσεις, μπορείς να επιλέξεις το κατάλληλο ζευγάρι για εσένα. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ένα: Μην διστάζεις να τολμάς, να δείχνεις ποια είσαι και να δοκιμάζεις νέα πράγματα… Δείξε το προσωπικό σου γούστο κι άφησε το σημάδι στη μόδα σου με κάθε σου βήμα!