Γυναικεία παπούτσια: Τα απαραίτητα των φετινών εκπτώσεων !
Οι εκπτώσεις αποτελούν την αγαπημένη περίοδο για κάθε γυναίκα. Είναι ευκαιρία να αγοράσεις σε τιμή ευκαιρίας ότι θέλησες όλο το χρόνο. Ετοιμάσαμε τα 5 πιο απαραίτητα γυναικεία παπούτσια που πρέπει να έχει κάθε γυναικεία παπουτσοθήκη! Αγοράστε στις χειμερινές εκπτώσεις τα παρακάτω και θα βγείτε κερδισμένη για όλη τη χρονιά!
 

Sneakers

Γυναικεία sneakers
Τα sneakers αποτελούν αναμφισβήτητα τη καλύτερη αγορά που θα κάνετε στις εκπτώσεις. Άνετα και στυλάτα μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, χειμώνα- καλοκαίρι! Κυκλοφορούν σε αρκετούς συνδυασμών χρωμάτων και μοτίβων κάνοντας τον συνδυασμό τους εύκολη υπόθεση για κάθε γυναίκα. Για τις καθημερινές σας βόλτες εμείς σας προτείνουμε να συνδυάσετε τα sneakers με το αγαπημένο σας τζιν !

Ankle Boots

Ankle Boots
Τα ankle boots με cowboy στυλ είναι μια επιλογή για γυναίκες που επιθυμούν να ξεχωρίζουν και αγαπούν το country στυλ. Είναι ένα κομμάτι το οποίο θα αγοράσετε τις χειμερινές εκπτώσεις και θα το φορέσετε πολύ άνετα μέχρι τέλη της άνοιξης με κοντά σορτς και φλοράλ φούστες. Μερικά tips ακόμη για ολοκληρωμένη country εμφάνιση με τα cowboy Ankle boots είναι τα κοσμήματα, καρό πουκάμισο και cowboy καπέλο.

Animal Print

Animal Prints
Τα Animal print παπούτσια και συγκεκριμένα το λεοπάρ είναι ιδιαίτερα αγαπητό και αναδεικνύει ωραία ένα total black ντύσιμο. Η συγκεκριμένη γόβα που έχουμε επιλέξει είναι μυτερή και διαθέτει χαμηλό τακούνι και δερμάτινο πάτο κάνοντάς το σαν παπούτσι εξαιρετικά άνετο. Είναι τάση ο συνδυασμός μιας λεοπάρ γόβας με skinny μαύρο τζιν λευκό tshirt – πουκάμισο και κόκκινο κραγιόν. Κορίτσια προσοχή στις υπερβολές με το animal print!

Chacal Γυναικεία Μποτάκια

Chacal Γυναικεία Μποτάκια
Τα γυναικεία μποτάκια Chacal παρά τον απλό τους χαρακτήρα το τελευταίο καιρό κερδίζουν συνεχώς έδαφος. Τα μποτάκια Chacal είναι από δέρμα και με μαλακό πάτο ιδανικά για περπάτημα ακόμα και τις βροχερές ημέρες. Προσφέρουν άνεση και συνδυάζονται εύκολα.

Μαύρες Γόβες

Μαύρες Γόβες
Και φυσικά δε θα μπορούσε ποτέ να λείπει από τη παπουτσοθήκη σας ένα ζευγάρι μαύρες κλασικές γόβες. Αλλά ακόμα κι αν έχετε μαύρες γόβες στις εκπτώσεις είναι ευκαιρία να τις ανανεώσετε. Η μυτερή μαύρη γόβα συνδυάζεται αρκετά εύκολα όποιο κ αν είναι το προσωπικό σας στυλ (chic – casual – sexy). Στο κατάστημα Piedini Shoes θα βρείτε διαθέσιμη ποικιλία από γυναικεία παπούτσια ιδανικά να αναδείξουν κάθε αγαπημένο σας ρούχο όλες τις εποχές του χρόνου. Επιλέξτε σήμερα αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ σας.