The latest fashion trends σε παπούτσια για την άνοιξη 2019!Λευκά sneakers ή mules;
Έχει φτάσει η εποχή που το ερώτημα « τί θα βάλω σήμερα;» έχει γίνει πιο έντονο από κάθε άλλη εποχή. Ζέστη, για χειμωνιάτικα ως το μεσημέρι– κρύο για καλοκαιρινά από το απόγευμα και μετά. Στα παπούτσια ομοίως δε ξέρεις πότε είναι η ώρα να φυλάξεις τις μπότες σου και πότε να αρχίσεις να φοράς τα πέδιλα σου. Ευτυχώς για μας φέτος τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα … τα Sneakers και τα Mules παπούτσια είναι η πιο safe και στυλάτη επιλογή για την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι.
 

Γυναικεία Sneakers Tamaris (λευκό δέρμα)

Η πιο safe επιλογή στα γυναικεία sneakers είναι τα ολόλευκα δερμάτινα Τamaris. Ο ανατομικός τους πάτος και το gel που έχουν, προσφέρουν ένα πολύ άνετο και ξεκούραστο πάτημα. Συνδυάζονται πολύ εύκολα με όποιο ρούχο επιλέξετε είτε για το γραφείο είτε για το καφέ σας.
Sneakers Tamaris (λευκό δέρμα)  

Γυναικεία λευκά Sneakers s.Oliver

Διφορούμενες οι απόψεις για τη νέα τάση στα sneakers με τη χοντρή/ψιλή σόλα. Είναι ανατρεπτικό σχέδιο αλλά όσες το έχουν τολμήσει το έχουν αγαπήσει. Τώρα είναι σειρά σας, εμείς σας προτρέπουμε να ακολουθήσετε το trend και να φορέσετε τα λευκά Sneaker με τη χοντρή σόλα με Baggy jean κοντομάνικο T-shirt και Leather Jacket.
λευκά Sneakers s.Oliver  

Γυναικεία Sneakers Lacoste από λευκό δέρμα με χρυσές λεπτομέρειες

Λευκά Sneakers του γνωστού οίκου Lacoste, το λογότυπο είναι με χρυσές λεπτομέρειες κάνοντας πιο κομψή την εμφάνιση σας. Συνδυάζονται εύκολα πέρα από jeans και φόρμα και με φούστα ή σορτσάκι. Το ιδανικό, τώρα που μπήκε η άνοιξη είναι να το συνδυάσετε με floral φορεματάκι και jean πουκάμισο δεμένο στη μέση.
Sneakers Lacoste  

Γυναικεία παπούτσια mules Tamaris κόκκινο σουέντ

Τα γυναικεία mules παπούτσια χαρακτηρίζονται από τις fashion bloggers ως η ανοιξιάτικη casual chic εκδοχή της γόβας. Τα Mules Tamaris σε κόκκινο σουέντ χρώμα σίγουρα μπορούν να αντικαταστήσουν τις ψιλοτάκουνες και κουραστικές σας γόβες, χωρίς να χάσετε όμως τη γοητεία και το στυλ σας. Ταιριάζουν ιδανικά με μακριά φορέματα και φούστες για τις ώρες στο γραφείο ή τις βραδινές σας εξόδους.
 
mules Tamaris  

Γυναικεία παπούτσια mules Makis Fardoulis (ταμπά δέρμα)

Ακόμη μία πρόταση στη κατηγορία των mules είναι σε ταμπά δέρμα με χρυσή αγκράφα του οίκου Makis Fardoulis . Είναι τα ιδανικά γυναικεία παπούτσια για την εποχή της άνοιξης αφού είναι κλειστά μπροστά και ανοιχτά πίσω. Πολλές επώνυμες τα έχουν επιλέξει για τις εμφανίσεις τους σε καθημερινή βάση. Ακολουθείστε τη τάση και φορέστε τα mules Makis Fardoulis με σωλήνα μαύρο παντελόνι πουκαμίσα και ζακέτα σε γήινη απόχρωση.
mules Makis Fardoulis  
Στο κατάστημα Piedini Shoes θα βρείτε διαθέσιμη ποικιλία σε γυναικεία sneakers και Mules παπούτσια! Επιλέξτε σήμερα αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ σας και εντυπωσιάστε σε κάθε σας βήμα.