Τα ιδανικά Παπούτσια για μία εντυπωσιακή εμφάνιση στα πάρτι των Χριστουγέννων!
Τα πάρτι των εορτών είναι από τα σημαντικότερα events του έτους , με την ερώτηση «Τί θα βάλω στο ρεβεγιόν;» να πρωταγωνιστεί σε κάθε γυναικεία συζήτηση. Οι επιλογές είναι πολλές και ο ανταγωνισμός μεγάλος. Ο σωστός συνδυασμός ρούχων με παπούτσια είναι αυτός που θα σας κάνει να εντυπωσιάσετε. Εμείς σας προτείνουμε τα 5 ιδανικά ζευγάρια παπουτσιών για την πιο εντυπωσιακή σας εμφάνιση!
 

Κόκκινο Σουέτ Μποτάκι

Το κόκκινο είναι αδιαμφησβήτητα το χρώμα των Χριστουγέννων. Σίγουρα, στην εμφάνιση που θα επιλέξετε για τα πάρτι των εορτών θα πρέπει να υπάρχει κάτι σε κόκκινο χρώμα. Για παράδειγμα ένα ζευγάρι κόκκινα ψηλοτάκουνα σουέτ μποτάκια θα τραβήξουν σίγουρα όλα τα βλέμματα στο πάρτι. Συνδυάστε το με μια μαύρη ολόσωμη φόρμα με εντυπωσιακή πλάτη!

Μαύρα Μποτάκια

Μαύρο_Μποτάκι
Αγαπημένο μαύρο μποτάκι από σουέτ ύφασμα. Η ιδιαιτερότητα του είναι στο κόψιμο μπροστά που δίνει ύψος και χάρη στο πόδι. Μπορεί να συνδυαστεί για να δημιουργήσετε ένα ροκ αλλά παράλληλα κομψό στυλ για την εμφάνιση σας στο Ρεβεγιόν. Φανταστείτε το με μια πλισέ midi φούστα, ένα λευκό πουκάμισο και χρυσά αξεσουάρ.

Κλασικές Μαύρες Γόβες

Μαύρη_Γόβα
Εάν πάλι είστε του κλασικού στυλ προτιμήστε ένα ζευγάρι κλασικές μαύρες γόβες. Το λεπτό τους τακούνι και η μύτη κολακεύει ιδιαίτερα το γυναικείο πόδι. Συνδυάζετε πολύ εύκολα με ότι υπάρχει στη ντουλάπα σας! Για τα λαμπερά πάρτι των Χριστουγέννων σας προτείνουμε να τις συνδυάσετε με ένα κοντό φόρεμα με παγέτες.

Μαύρο μυτερό μποτάκι με λεπτομέρειες

Μαύρο_δερμάτινο_μποτάκι  
 
Το συγκεκριμένο μποτάκι παρότι μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ, για τα πάρτι των Χριστουγέννων αποτελεί ιδανική επιλογή. Είναι φτιαγμένο από δέρμα κάτι που το κάνει ανθεκτικό για να σας βγάλει ασπροπρόσωπες όλο το χρόνο. Ακόμη, είναι σταθερό και συνάμα κομψό με λουράκια που το κάνουν να ξεχωρίζει. Η πρόταση μας είναι ο συνδυασμός με μια ολόσωμη φόρμα σε στενή γραμμή ή φούστα σε άλφα γραμμή με πιέτες.

Φιδέ Μπότες

Φιδέ_Μπότα Η τάση του φετινού χειμώνα είναι το animal print. Σας προτείνουμε φιδέ λευκή μπότα με χοντρό τακούνι. Το χοντρό τακούνι της θα σας χαρίσει μια ξεκούραστη βραδιά γεμάτη χορό. Συνδυάστε τη με ένα κοντό μπορντό ή μαύρο φόρεμα σε πλισέ γραμμή και βάλτε μία ζώνη στη μέση. Στο κατάστημα Piedni Shoes θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από γόβες μποτάκια και μπότες που θα αναδείξουν την Χριστουγεννιάτικη εμφάνισή σας. Επιλέξτε σήμερα αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο γούστο και στο στυλ σας!