Αυτά είναι τα 5 ζευγάρια mules για το καλοκαίρι που θα λατρέψεις!

Ανακάλυψε στο piedini.gr τα 5 must-have mules για το καλοκαίρι που θα λατρεύεις να φοράς. Μοναδικά σχέδια & χρώματα που δεν θα αποχωρίζεσαι!

Τα mules θα συνεχίζουν να κατέχουν εξέχουσα θέση στην καρδιά και στην ντουλάπα μας για το καλοκαίρι. Είτε με χαμηλό, είτε με ψηλό τακούνι, τα mules είναι σίγουρα το trend στα παπούτσια που δεν προσφέρει μόνο στυλ, αλλά και άνεση σε κάθε βήμα! Ας δούμε λοιπόν τα 5 ζευγάρια mules για το καλοκαίρι που δεν θα μπορούμε να αποχωριστούμε!

  1. Mules σε λευκό χρώμα με χρυσή λεπτομέρεια Makis Fardoulis

Ένα ζευγάρι mules σε λευκό χρώμα που ταιριάζει αδιαμφισβήτητα με κάθε καλοκαιρινό σου outfit. Μάλιστα, η ιδιαίτερη λεπτομέρεια που έχει το καθιστά αυτόματα σε ένα must-have που μπορεί να προσδώσει φινέτσα στα look σου. Όταν φυσικά συνδυαστεί και με τα κατάλληλα αξεσουάρ και τσάντα.

  1. Χαμηλά mules σε μαύρο χρώμα Ragazza

Το μαύρο χρώμα αποτελεί μια διαχρονική και must-have επιλογή στα παπούτσια του καλοκαιριού, καθώς όπως και το λευκό, ταιριάζει ιδανικά με όλα. Ένα ζευγάρι μαύρα mules με χαμηλό τακούνι θα χαρίσει όλη την άνεση που χρειάζεσαι από το πρωί μέχρι το βράδυ.

  1. Ψηλά mules με χοντρό τακούνι Piedini σε χρυσό χρώμα

Μία απόλυτα glam επιλογή για τις πιο glam και chic εμφανίσεις που εντυπωσιάζουν! Ένα ζευγάρι mules για το καλοκαίρι σε χρυσό χρώμα ανεβάζουν ψηλά τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση, καθιστώντας τα έτσι ως ένα ακόμη must-have καλοκαιρινό παπούτσι.

  1. Χαμηλά mules σε mint χρώμα Piedini με χρυσή λεπτομέρεια

Το χρώμα της μέντας αποτελεί ήδη το must-have χρώμα για φέτος. Όταν μάλιστα μπορούμε να το φορέσουμε σε ένα ζευγάρι mules, αυτό μας κάνει να ανυπομονούμε για κάθε μας καλοκαιρινή περιπλάνηση. Ανακάλυψε τα mules σε mint χρώμα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες Piedini, στο piedini.gr και τράβηξε τα βλέμματα κάθε στιγμή της ημέρας.

  1. Χαμηλά mules σε μαύρο χρώμα Tamaris με ιδιαίτερο τακούνι σε απόχρωση ταρταρούγας

Ένα ακόμη ζευγάρι mules για το καλοκαίρι σε μαύρο χρώμα που θα κλέψει την καρδιά σου, μιας και το ιδιαίτερο χρώμα στο τακούνι του είναι από τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν απόλυτα ξεχωριστό! Οι μοναδικοί χρωματισμοί στις αποχρώσεις της ταρταρούγας, σε συνδυασμό με το χαμηλό του τακούνι κάνουν αυτό το ζευγάρι mules το απόλυτο παπούτσι για τις βραδινές και πρωινές σου βόλτες.