Τα πρώτα παπούτσια για το φθινόπωρο: Θα τα λατρέψεις όλα!

Οι διακοπές τελείωσαν, και ενώ θα ταξιδεύουμε ακόμη νοερά στο καλοκαίρι, επιστρέφουμε δυναμικά στην πόλη αναζητώντας τα καλύτερα παπούτσια για το φθινόπωρο. Mules, sneakers και μοκασίνια είναι τα πρώτα παπούτσια για το φθινόπωρο που θα μας χαρίζουν άνεση και πόντους στυλ σε κάθε μας σύνολο από το πρωί μέχρι το βράδυ.

  1. Mules piedini

Μπορεί να διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, ωστόσο τα mules θα εξακολουθούν να βρίσκονται στις πρώτες μας επιλογές για τις βόλτες μας στην πόλη. Ο καιρός το επιτρέπει ακόμη! Τα mules είναι παπούτσια για το φθινόπωρο που αναβαθμίζουν ακόμη κι ένα casual σύνολο, τόσο για το πρωί στο γραφείο, όσο και για τις απογευματινές και βραδινές μας βόλτες. Πρόλαβε τα αγαπημένα σου mules με έκπτωση στο piedini.gr.
  1. Sneakers για το φθινόπωρο piedini

Τα sneakers είναι δικαίως οι πρωταγωνιστές κάθε σεζόν. Έτσι λοιπόν, τα sneakers για το φθινόπωρο δεν θα περάσουν απαρατήρητα, καθώς θα κλέψουν τις εντυπώσεις όπως κι αν επιλέξεις να τα συνδυάσεις! Επένδυσε σε ένα ζευγάρι sneakers για το φθινόπωρο σε μαύρο χρώμα, το οποίο αποτελεί πάντοτε το must have της γκαρνταρόμπα σου. Απόκτησε τα δικά σου αγαπημένα sneakers για το φθινόπωρο στο piedini.gr.
  1. Μοκασίνια για το φθινόπωρο piedini

Από το γραφείο μέχρι την απογευματινή βόλτα, αυτά τα μοκασίνια για το φθινόπωρο θα τα λατρέψεις! Σοφιστικέ και παράλληλα με άνετο στυλ, τα μοκασίνια συνδυάζονται με φορέματα, φούστες, ακόμη και casual παντελόνια. Μη διστάσεις να τα φορέσεις με fashion κάλτσες, απογειώνοντας έτσι το look σου! Ανακάλυψε όλα τα νέα σχέδια σε μοκασίνια για το φθινόπωρο στο piedini.gr