Τα 4 hot trends στα παπούτσια που δεν θα αποχωριστείς το καλοκαίρι!

Το καλοκαίρι έχει έρθει και έχεις την ανάγκη να δώσεις αέρα ανανέωσης στην γκαρνταρόμπα σου! Εδώ θα βρεις τα 4 hot trends στα παπούτσια που θα αναβαθμίσουν κάθε καλοκαιρινό σου outfit!

Οι τάσεις στα παπούτσια και αυτό το καλοκαίρι θα γίνουν σίγουρα οι αγαπημένες σου, καθώς προσφέρουν όχι μόνο στυλ, αλλά και άνετα και ξεκούραστα βήματα για τις καλοκαιρινές σου περιπλανήσεις, τόσο στην πόλη, όσο και στο νησί. Βρες όλα τα αγαπημένα σου trend στα παπούτσια piedini!

1. Flared heel ή αλλιώς Τακούνι Καμπάνα

Έχεις σίγουρα αγαπήσει τα παντελόνια καμπάνα, και τώρα ήρθε η στιγμή να λατρέψεις και τα ψηλοτάκουνα πέδιλα με τακούνι καμπάνα! Κάνε τώρα δικά σου τα πιο stylish πέδιλα με τακούνι καμπάνα Makis Fardoulis στα παπούτσια piedini. Συνδύασε τα πέδιλα με τακούνι καμπάνα με τις καλοκαιρινές σου floral και printed φούστες και φορέματα και κλέψε και… τα πιο «δύσκολα» βλέμματα. Μπορείς ακόμη να τα ταιριάξεις με το τζιν σου παντελόνι, αναβαθμίζοντας έτσι ένα κλασικό σύνολο, και είσαι έτοιμη να κατακτήσεις τους δρόμους της πόλης ή του νησιού στις διακοπές σου!

2. Mules

Αγαπημένο trend βγαλμένο από άλλη εποχή, ένα ζευγάρι mules μπορεί να είναι ταυτόχρονα ρομαντικό και ελκυστικό, ανάλογα με το σύνολο που θα επιλέξεις να τα συνδυάσεις. Ανακάλυψε όλη τη Νέα Συλλογή με τα mules στα παπούτσια piedini. Επίλεξε ένα ζευγάρι mules για μία βραδινή σου έξοδο για cocktail, ενώ μπορείς να τα προτιμήσεις σε εκρού ή λευκό χρώμα, τα οποία θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο το μαύρισμά σου, δίνοντάς σου παράλληλα επιπλέον ύψος. Ανακάλυψε όλη τη Νέα Συλλογή σε mules από το αγαπημένο σου brand Tamaris.

3. Παντόφλες

Ιδανικές για τις πρωινές καλοκαιρινές σου περιπλανήσεις, οι παντόφλες σου χαρίζουν όχι μόνο άνεση, αλλά και επιπλέον πόντους σε στυλ. Στη Νέα Συλλογή σε παντόφλες στο piedini.gr, θα ανακαλύψεις μοναδικά σχέδια με ιδιαίτερες χρυσές και άλλες λεπτομέρειες και χρωματισμούς, για να δημιουργήσεις υπέροχους συνδυασμούς για ξεχωριστές εμφανίσεις. Βρες όλη την Συλλογή με παντόφλες από όλα τα αγαπημένα σου brands στα παπούτσια piedini.

4. Lace up shoes ή αλλιώς πέδιλα ή εσπαντρίγιες με κορδόνια

Το shoe trend που σίγουρα θα έχει ήδη κλέψει την καρδιά σου είναι τα κορδόνια στα παπούτσια! Πέδιλα, ψηλοτάκουνα ή flat, και εσπαντρίγιες που έχουν lace up σχέδιο και δένουν χαμηλά στο πόδι, προσδίδουν εύκολα έναν fashion αέρα στις εμφανίσεις σου. Μη διστάσεις να δέσεις τα κορδόνια χαμηλά ακόμα και πάνω από το παντελόνι σου, ακολουθώντας ένα από τα πιο fresh styling tips! Βρες τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα πέδιλα με κορδόνια. Βρες τις πιο stylish εσπαντρίγιες και σανδάλια με κορδόνια Komis & Komis στα παπούτσια piedini.