Winter Picks από 4 αγαπημένα μας Brands για αυτή τη σεζόν!

Έχουμε διαλέξει μερικά από τα αγαπημένα μας brands για αυτή τη σεζόν και τι ξεχωρίσαμε από το καθένα!

#1 Γυναικεία Μποτάκια Tamaris 

Ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια από Tamaris: Είναι διαχρονικά και στιλάτα. Ταιριάζουν τέλεια με φούστες, φορέματα, oversized πουλόβερ αλλά και χειμερινά σορτς. Είτε προτιμάς flat είτε με τακούνι, δεν έχει σημασία. Στο PieDieni.gr θα ανακαλύψεις μεγάλη ποικιλία από το αγαπημένο σου brand και σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

#2 Γυναικείες Γόβες Envie

Ένα ζευγάρι γυναικείες γόβες είναι συνδεδεμένες με τη κομψότητα και τη θηλυκότητα! H Envie ξεφεύγει από τα κλασικά σχέδια και μας δίνει επιλογές που ταιριάζουν σε κάθε στιλ! Είτε επιλέξεις να τις φορέσεις το πρωί με ένα jean και ένα oversized blazer είτε με ένα LBD για βραδινή έξοδο,  σίγουρα θα αναβαθμίσουν το outfit σου.

#3 Γυναικεία Sneakers Geox

Αυτά τα Geox sneakers, δεν είναι ένα συνηθισμένο ζευγάρι αθλητικά! Είναι κομψά, με μοναδικά σχέδια και σίγουρα είναι ότι πιο άνετο μπορείς να επιλέξεις για τη καθημερινότητα σου. Μπορείς να τα φορέσεις τόσο στο γραφείο συνδυασμένα με το αγαπημένο σου oversized  κουστούμι όσο και το κολάν σου και το hoodie σου για Κυριακάτικες βόλτες.

#4 Γυναικείες Τσάντες Guess 

Οι τσάντες αποτελούν αδυναμία για τις περισσότερες γυναίκες. Σχεδόν ποτέ δεν είναι αρκετές! Η νέα σειρά της Guess ήρθε για να μαγνητίσει τα βλέμματα και να ξεφύγει από τα κλασικά! Patterns, χρυσές λεπτομέρειες, έντονες αλυσίδες, αλλά και ιδιαίτερα σχήματα που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ! Η δική μας αγαπημένη; Αυτή καφέ-μαύρη shopper bag με το allover logo! Πέρα από το ότι έχει το ιδανικό μέγεθος για τα καθημερινά απαραίτητα κάθε γυναικάς και πέρα από το ότι συνδυάζεται (σχεδόν) με όλα, διαθέτει και αφαιρούμενη τσάντα για τις βραδινές σου εμφανίσεις.

Ανακάλυψε όλα τα αγαπημένα σου brands στο Piedini.gr