Ιδέες για Πρωτοχρονιάτικα outfits!

H παραμονή Πρωτοχρονιάς σχεδόν έφτασε και είναι η ώρα να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το τι θα φορέσουμε. Τα παπούτσια είναι ένα σημαντικό κομμάτι του outfit μας, γι' αυτό είναι σημαντικό να επιλέξουμε κάτι που να μας κάνει να νιώθουμε άνετα και να μας ταιριάζει.

#1 Μεταλλικές γόβες από Envie

Τα μεταλλικά παπούτσια είναι μια διαχρονική επιλογή για τις γιορτές! Προσδίδουν λάμψη και κομψότητα σε κάθε outfit και μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση, από μια επίσημη εκδήλωση μέχρι ένα πιο casual party.Η πρόταση μας: Συνδυάστε τα μεταλλικά σας παπούτσια με ένα μαύρο φόρεμα ώστε να κλέψουν τη παράσταση!

#2 Δερμάτινες μπότες από Tamaris

Αυτές οι over-the-knee μαύρες μπότες σίγουρα είναι το key item σε ένα βραδινό outfit. Διαθέτουν τετράγωνο τακούνι κάτι που τις καθιστά απίστευτα άνετες αλλά και up to the latest fashion την ίδια στιγμή.Η πρόταση μας: Συνδύασε τες με ένα μίνι φόρεμα με λάμψη και ένα oversized blazer.

#3 Μαύρες γόβες με λάμψη από Piedini

Οι μαύρες γόβες είναι ένα must have για κάθε γυναίκα και μπορούν να φορεθούν με οποιοδήποτε outfit. Επιλέξτε ένα ζευγάρι με λάμψη ώστε να αναδειχθεί η πιο γιορτινή τους εκδοχή.Η πρόταση μας: Συνδυάστε τες με ένα oversized κουστούμι σε κόκκινο χρώμα και αφήστε τες να απογειώσουν το look.

#4 Μοκασίνια από Ragazza

Για εσένα που αγαπάς το πιο ανδρόγυνο look, αυτά τα μοκασίνια είναι η ιδανική επιλογή!  Η μεταλλική μαύρη αλυσίδα και η τρακτερωτή σόλα τους δίνουν τον χαρακτήρα που χρειάζονται για να εντυπωσιάσουν. Η πρόταση μας: Συνδύασε τα με μια στενή μίνι φούστα με παγέτες και ένα oversized τοπ!

Αυτές είναι μόνο μερικές ιδέες για festive παπούτσια από το Piedini Shoes. Με μια μικρή αναζήτηση, σίγουρα θα βρείτε τα τέλεια παπούτσια για να ολοκληρώσετε το γιορτινό σας look.