Sneakers το απόλυτο γυναικείο παπούτσι για κάθε τύπο γυναίκας!
Τα sneakers παπούτσια είναι τα αγαπημένα παπούτσια κάθε τύπο γυναίκας. Οι fashion bloggers τα έχουν αγαπήσει και μονοπωλούν στις φωτογραφίες στο Instagram φορεμένα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ακολουθούν οι πιο hot προτάσεις γυναικείων sneakers που μπορείτε να βρείτε στο κατάστημα μας.
 

Γυναικεία sneakers Lacoste CARNABY (λευκό δέρμα)

Τα γυναικεία sneakers της εταιρίας Lacoste είναι μια street - elegant επιλογή. Οι χρυσές λεπτομέρειες στο πίσω μέρος του παπουτσιού αποτυπώνουν και το χαρακτήρα της γυναίκας που θα το επιλέξει. Εάν λοιπόν είσαι λάτρης του elegant και αγαπάς τη ζωή στη πόλη επέλεξε τα λευκά δέρματινα sneakers με χρυσές λεπτομέρειες.
Γυναικεία sneakers Lacoste  

Γυναικεία Sneakers Pepe Jeans

Τα γυναικεία sneakers της Pepe Jeans είναι μια πιο girly επιλογή διατηρώντας όμως έναν κομψό χαρακτήρα. Ένα τέτοιο sneaker ταιριάζει σε γυναίκες που δεν θέλουν να αποχωριστούν το κορίτσι από μέσα τους ανεξαρτήτως ηλικίας.
Γυναικεία sneakers Pepe Jeans  

Γυναικεία sneakers s.Oliver

Το γυναικεία sneakers της s.Oliver σε παστέλ ροζ χρώμα είναι ιδανικά για νεαρές … αλλά και πιο μεγάλες πριγκίπισσες. Μπορούν να φορεθούν σε καθημερινή βάση και να συνδυαστούν τέλεια με jean jackets τώρα που φτιάχνει ο καιρός.
Γυναικεία sneakers s.Oliver  

Γυναικεία sneakers σε νιουντ χρώμα

Τα γυναικεία sneakers με ψιλή σόλα είναι σε πιο χοντροκομμένο στυλ είναι η τάση για τη φετινή χρονιά. Ωστόσο θα το προτιμήσουν οι πιο τολμηρές γυναίκες που ακολουθούν πιστά τα fashion trends όπως αυτό. Η εκδοχή της B3D σε νιουντ χρώμα με ροζ λεπτομέρειες κάνουν το παπούτσι πιο παιχνιδιάρικο και την γυναίκα που θα το επιλέξει πιο ξεχωριστή.
Γυναικεία sneakers B3D  

Γυναικεία sneakers Tamaris κονιάκ δέρμα

Τα γυναικεία sneakers Tamaris απευθύνονται σε γυναίκες με κλασσικό στυλ. Είναι η επιλογή της γυναίκας καριερίστα, στη καθημερινότητα της. Έχει διακριτική ψιλή σόλα με την άνεση ενός flat παπουτσιού. Τα γυναικεία sneakers Tamaris είναι κατασκευασμένα από γνήσιο δέρμα, γεγονός που τα κάνει ιδιαίτερα ανθεκτικά. Άλλωστε ο δρόμος για τη κορυφή είναι γεμάτος δυσκολίες και ένα γερό και ανθεκτικό παπούτσι θα είναι ο κατάλληλος οδηγός … πάντα όμως με στυλ και σεβασμό στη θηλυκή σας πλευρά!
Γυναικεία sneakers Tamaris  
Στο κατάστημα Piedini Shoes θα βρείτε διαθέσιμη ποικιλία σε γυναικεία sneakers παπούτσια! Επιλέξτε σήμερα αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο τύπο σας και αναδείξτε το χαρακτήρα σας με αυτοπεποίθηση σε κάθε σας βήμα!