Τα Shoes Trends της SS24

Η συλλογή Spring Summer 2024 έχει καταφθάσεις και εμείς στο Piedini Shoes σας έχουμε ξεχωρίσει τα trends της σεζόν!

 

1. Μπαλαρίνες 

Για ladylike vibe – επέλεξε μπαλαρίνες! Ένα item όπου ποτέ δεν βγαίνει από τη μόδα, αλλά αυτή την σεζόν το βλέπουμε να ανανεώνεται με νέες υφές και πινελιές. Από μαλακά δερμάτινα υλικά μέχρι σύγχρονα και τολμηρά prints, είναι ιδανική επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας. Εξασφαλίζοντας την απόλυτη άνεση και πρακτικότητα, συνδυάζουν την κλασική κομψότητα με μοντέρνες πινελιές για την πιο chic καθημερινή εμφάνιση.

2. Slingbacks – Κατά προτίμηση λευκά!

Μη διστάσεις να ξεφύγεις από τα κλασικά - τα λευκά παπούτσια είναι ο απόλυτος καμβάς. Το κομμάτι-κλειδί για αυτή τη σεζόν είναι το λευκό slingback, καθώς συμπληρώνει ένα ανοιξιάτικο φόρεμα ή ακόμα και ένα απλό τζιν με το λευκό σου πουκάμισο, προσθέτοντας μια έξτρα νότα κομψότητας.

3. Strappy Heels

Απαραίτητα για την άνοιξη αλλά και το καλοκαίρι, τα πιο περιζήτητα πέδιλα με τακούνι της σεζόν έχουν μινιμαλιστική αίσθηση των '90s. Τα ασύμμετρα λουράκια καθορίζουν τη μορφή τους με διάφορους τρόπους και κολακεύουν τον αστράγαλο! Και για τις πιο τολμηρές, συνδυάστε τα με διάφανες κάλτσες σε αντίστοιχο τόνο ή με χρωματιστό καλσόν για αντίθεση.

 

Επισκέψου το Piedini.gr και ανακάλυψε τις πιο πρόσφατες συλλογές και σίγουρα θα εντυπωσιάσεις σε κάθε σου βήμα!