Τα Bag Trends της Άνοιξης!

Άνοιξη σημαίνει ανανέωση, και τι καλύτερο από το να ανανεώσεις τη συλλογή με τις τσάντες μας; Τα Bag Trends της σεζόν είναι αρκετά hot ώστε να μπορέσουμε να αντισταθούμε. Ξεχωρίσαμε τις 4 πιο in τσάντες της σεζόν όπου σίγουρα θα γίνουν ο πρωταγωνιστής σε κάθε σου outfit.

 

#1 - Η πρακτική Tote Bag

Μια tote τσάντα είναι ο ορισμός της πρακτικότητας. Η Guess Power Play Latte Logo , σου επιτρέπει να φέρεις τα πάντα μαζί σου με στυλ. Είναι ιδανική για το γραφείο, το shopping ή μια μέρα έξω με τις φίλες σου. Το pattern και το χρώμα είναι διαχρονικά και σίγουρα μπορούν να συνδυαστούν εύκολο με κάθε καθημερινό σου outfit.

Βρες την εδώ 

#2 – Η νέα must-have

Το λευκό για την άνοιξη και το καλοκαίρι αντικαθιστά τα μαύρα items του χειμώνα. Η Gizelle White της Guess είναι η ιδανική επιλογή για να γίνει η go-to τσάντα σου σε κάθε περίσταση. Μίνιμαλ αισθητική,  με καθαρές γραμμές και λευκή απόχρωση, θα δώσει μια φρέσκια πινελιά σε κάθε ανοιξιάτικο σύνολο.

Βρες την εδώ 

#3 – Η πιο Boho

Η Emilee Guess τσάντα συνδυάζει την αγάπη για το boho-chic με την πρακτικότητα αλλά και την ψάθα με στοιχεία eco leather. Είναι ιδανική να συνδυαστεί με αέρινα φορέματα αλλά και λινά oversized πουκάμισα για το απόλυτο Boho Style.

Βρες την εδώ 

#4 Η κλασσική Black Bag

Κομψότητα που δεν θυσιάζει τον χώρο!  Η Masie τσάντα της GUESS ενσωματώνει την κλασική αισθητική με μοντέρνες λεπτομέρειες. Η διαχρονικότητα του μαύρου χρώματος σε συνδυασμό με το απλό και κομψό design της τσάντας την καθιστά τέλεια για κάθε έξοδο προσθέτοντας μια δόση πολυτέλειας.

Βρες την εδώ 

 

Επισκεφτείτε το Piedini.gr για να ανακαλύψετε αυτές τις μοναδικές τσάντες και πολλές άλλες επιλογές που θα ολοκληρώσουν την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σας!