4+1 επιλογές σε παπούτσια για γάμο ή βάφτιση

Το καλοκαίρι είναι η εποχή με τους περισσότερους γάμους και βαφτίσεις! Ψάχνετε και εσείς το τέλειο ζευγάρι παπούτσια για αυτές τις περιστάσεις; Ας δούμε πέντε ιδανικές επιλογές που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε και είστε άνετες σε κάθε βήμα!

Ανοιχτά και αεράτα, κρατούν τα πόδια σας δροσερά ενώ προσφέρουν άψογη εμφάνιση. Ένα ζευγάρι με λεπτά λουριά και χαμηλό τακούνι θα είναι άνετο για να χορέψετε όλο το βράδυ. Για μια πιο λαμπερή εμφάνιση, επιλέξτε πέδιλα με μεταλλικές αποχρώσεις ή διακοσμητικά στοιχεία όπως κρύσταλλα ή πέρλες.

Η δική μας αγαπημένη επιλογή:  Γυναικεία πέδιλα Piedini σε μπλε χρώμα για να ξεχωρίσετε σε όλες σας τις εμφανίσεις

Θα τα βρείτε εδώ

Τα mules έχουν επανέλθει δυναμικά στη μόδα και αυτή τη φορά είναι πιο διασκεδαστικά από ποτέ! προσφέρουν μια παιχνιδιάρικη πινελιά στην εμφάνισή σας. Ιδανικά για να τα φορέσετε με midi φορέματα ή cropped παντελόνια. Τα μπεζ, τα παστέλ και τα μεταλλικά χρώματα είναι ιδανικά για το καλοκαίρι.

Η δική μας αγαπημένη επιλογή:  Αυτά τα GUESS mules, φτιαγμένα από eco leather και υφασμάτινο  εξαιρετικής ποιότητας. Κάθε λεπτομέρεια είναι προσεγμένη, από τη μοντέρνα τετράγωνη μύτη μέχρι τη μεταλλική διακοσμητική λεπτομέρεια με το εμβληματικό λογότυπο Guess μπροστά.

Θα τα βρείτε εδώ 

Οι εσπαντρίγιες με πλατφόρμα είναι η τέλεια λύση για όσες θέλουν να προσθέσουν ύψος χωρίς να θυσιάσουν την άνεση.  Είναι άνετες και προσφέρουν στήριξη, ενώ ταυτόχρονα προσθέτουν μια boho chic διάθεση στο ντύσιμό σας.Επιλέξτε πλατφόρμες σε ουδέτερα χρώματα ή ακόμα και σε τολμηρά σχέδια για να δώσετε μια μοντέρνα πινελιά στην εμφάνισή σας.

Η δική μας αγαπημένη επιλογή: Μοντέρνες, γυναικείες πλατφόρμες του οίκου U.S.Polo, σε all time classic μπεζ χρώμα, κατασκευασμένες από  ύφασμα εξαιρετικής ποιότητας.

Θα τις βρείτε εδώ.

Τα σανδάλια μπορούν να αποτελέσουν την ιδανική επιλογή για έναν γάμο ή μια βάφτιση, προσφέροντας άνεση και στυλ χωρίς συμβιβασμούς. Προτείνουμε να επιλέξετε ένα ζευγάρι σε μεταλλικούς τόνους για να αναβαθμίσει οποιοδήποτε outfit και αν επιλέξετε.

Η δική μας αγαπημένη επιλογή:  Αυτό το ζευγαρί Myconian Greek Sandals by Robinson Shoes, ελληνικής κατασκευής με στρας σε αρχαιοελληνικό μοτίβο, σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.

Θα τις βρείτε εδώ

Για όσες προτιμούν την απόλυτη άνεση, τα slingbacks είναι η ιδανική επιλογή. Είναι τέλεια για περιστάσεις όπου ίσως χρειαστεί να περπατήσετε ή να σταθείτε για αρκετή ώρα. Επιπλέον, είναι ευκολοφόρετα και μπορούν να συνδυαστούν εύκολα όλα σας τα φορέματα.

Η δική μας αγαπημένη επιλογή:  Αυτά τα slingbacks της εταιρείας XTI, σε χρυσό χρώμα με πλεκτό διάτρητο σχέδιο.

Θα τις βρείτε εδώ

Όποια και αν είναι η επιλογή σας, το σημαντικότερο είναι να αισθάνεστε άνετες και να απολαύσετε την εκδήλωση. Δώστε προσοχή στο υλικό και την εφαρμογή των παπουτσιών, ώστε να μπορείτε να περάσετε όμορφα χωρίς ενοχλήσεις. Με τις παραπάνω ιδέες, είστε έτοιμες να εντυπωσιάσετε και να απολαύσετε κάθε καλοκαιρινή εκδήλωση με στυλ και άνεση!

Επίλεξε τα δικά σου αγαπημένα από το Piedini.gr