Γυναικεία μποτάκια και πως να τα συνδυάσετε φέτος το χειμώνα

α cowboy γυναικεία μποτάκια ή cowboy ankle boots είναι αδιαμφισβήτητα το αγαπημένο παπούτσι κάθε γυναίκας και φοριούνται αρκετούς μήνες τον χρόνο, από το φθινόπωρο μέχρι την άνοιξη. Φέτος, η τάση στα μποτάκια είναι τα cowboy δερμάτινα μποτάκια σε όλα τα ύψη τακουνιού για να μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Παρακάτω θα βρείτε τα πιο εντυπωσιακά δερμάτινα cowboy μποτάκια για να γίνετε εσείς η πρωταγωνίστρια της δικής σας wild west περιπέτειας.

 

Γυναικεία μποτάκια Cowboy Tamaris μαύρο φίδι

Ένα flat heel ankle boot είναι ιδανικό για εσένα που έχεις απαιτητικό ημερήσιο πρόγραμμα. Είναι άνετο και ξεχωρίζει για το φιδίσιο δέρμα του. Σας προτείνουμε να το φορέσετε με total black look στα ρούχα και ένα χακί jean μπουφάν στους ώμους.  

Γυναικεία μποτάκια cowboy Tamaris μαύρο δέρμα

Δερμάτινο Μποτάκι Tamaris

Φυσικά δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε μποτάκια από τον αγαπημένο μας οίκο Tamaris. Τα παπούτσια tamaris φημίζονται για την άνεση και τη κομψότητα τους. Τα συγκεκριμένα μαύρα μποτάκια θα αναδείξουν ένα αυστηρό οffice look και θα σας συνοδέψουν μέχρι το βραδινό σας ποτό σε κάποιο μπαράκι.  

Makis Fardoulis γυναικεία μποτάκια Cowboy πούρο δέρμα καστόρι

mid heel ankle boot

Ακόμη, μια πρόταση για mid heel ankle boot είναι με καστόρινο δέρμα σε χρώμα πούρο. Το πούρο είναι ένα χειμερινό αγαπημένο χρώμα που συνδυάζεται πολύ εύκολα με όλες τις αποχρώσεις του καφέ και του μαύρου. Προτείνουμε να συνδυάσετε το cowboy μποτάκι σας με φόρεμα σε boho style και τζιν παντελόνια.  

Γυναικείες μπότες cowboy Makis Fardoulis μαύρο δέρμα

cowboy Makis Fardoulis μαύρο δέρμα

Το πουά είναι πολύ μεγάλη τάση φέτος! Τα πιο όμορφα πουά φορέματα, πουκάμισα και μπλούζες μπορείτε να τα συνδυάσετε με αυτές τις υπέροχες μπότες. Είναι κατασκευασμένες από εξαιρετικής ποιότητας δέρμα και είναι ιδιαίτερα άνετες στο περπάτημα. Θα σας κρατήσουν ζεστά τα πόδια τις κρύες και βροχερές ημέρες του χειμώνα.  

Γυναικεία μποτάκια cowboy Makis Fardoulis ταμπά δέρμα

δερμάτινα μποτάκια με μεταλλική λεπτομέρεια

Καφέ δερμάτινα μποτάκια με μεταλλική λεπτομέρεια στο πλάι και μύτη είναι πολύ κομψά και συνδυάζονται πολύ εύκολα. Καφέ δερμάτινα cowboy μποτάκια κορίτσια και όποια δεν τα έχει σίγουρα θα πρέπει να τα αποκτήσει! Στο κατάστημα Piedini Shoes θα βρείτε διαθέσιμη ποικιλία σε cowboy μποτάκια ιδανικά να αναδείξουν κάθε αγαπημένο σας ρούχο και να δώσουν μια Western πινελιά ! Επιλέξτε σήμερα αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ σας.