Διαχρονικές επιλογές παπουτσιών που αξίζει να επενδύσεις στις εκπτώσεις

Τα παπούτσια είναι ένα από τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας καθώς μπορούν να ολοκληρώσουν ένα look και να προσδώσουν στυλ και προσωπικότητα. Είναι σημαντικό να επιλέξουμε παπούτσια που είναι άνετα και μας ταιριάζουν αλλά και να αποτελούν διαχρονικές επιλογές.

Οι εκπτώσεις είναι η ευκαιρία να αποκτήσουμε τα αγαπημένα μας παπούτσια όπου θα προστεθούν στη συλλογή μας. Στο Piedini Shoes, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε γυναικεία και ανδρικά παπούτσια, από επώνυμα ελληνικά και ξένα brands.

Ακολουθούν μερικές διαχρονικές επιλογές παπουτσιών για άνδρες και γυναίκες, που αξίζει να επενδύσουμε:

Για τις γυναίκες προτείνουμε:

Μαύρες γόβες: 
Οι μαύρες γόβες είναι ένα must-have για κάθε γυναίκα. Είναι θηλυκές και κομψές, και μπορούν να σε αναδείξουν σε κάθε περίσταση. Αυτές οι Envie σατέν γόβες αποτελούν ιδανική επιλογή. 

Καθημερινά sneakers
Είναι άνετα και στυλάτα, και μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση, από το γραφείο μέχρι την βόλτα. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ sneakers, οπότε μπορείς να βρεις ένα που να ταιριάζει στο δικό σου στυλ. Τα sneakers της Guess αποτελούν τα δικά μας αγαπημένα καθώς συνδυάζουν την άνεση και παραμένουν πάντα στις τάσεις! 

Δερμάτινες Μπότες
Αποτελούν τη καλύτερη επιλογή για το χειμώνα και οι εκδοχές τους είναι αμέτρητες. Μπότες με ή χωρίς τακούνι, over-the-knee ή στη πιο κλασσική εκδοχή κάτω από το γόνατο, με chunky πάτο ή με μεταλλικές λεπτομέρειες και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Δες όλη τη συλλογή εδώ 

Για τους άνδρες προτείνουμε:

Μοκασίνια
Τα μοκασίνια είναι ένα κλασικό κομμάτι που μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίσταση. Είναι ιδανικά για επίσημες περιστάσεις, αλλά μπορούν να φορεθούν και με πιο casual outfits. Είναι ένα παπούτσι που θα κρατήσει για πολλά χρόνια, αρκεί να το φροντίζεις σωστά.

Δες όλες τις επιλογές σε μοκασίνια εδώ 

Sneakers
Τα sneakers είναι μια πιο casual επιλογή που μπορεί να φορεθεί σε καθημερινές περιστάσεις. Είναι άνετα και στιλάτα και μπορούν να συνδυαστούν με πολλά διαφορετικά ρούχα, ακόμη και με κουστούμι σου όπως τα sneakers της εταιρίας Boss. 

Μποτάκια
Τα μποτάκια ένα άλλο διαχρονικό παπούτσι που μπορεί να φορεθεί  όλες τις ώρες της ημέρας. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ, από τα κλασσικά μποτάκια με καστόρι μέχρι τα πιο μοντέρνα combat boots

Φυσικά, οι επιλογές είναι πολλές και εξαρτώνται από το προσωπικό σου στυλ και τις ανάγκες σου. Ωστόσο, οι παραπάνω προτάσεις είναι διαχρονικές και αξίζουν να επενδύσεις σε αυτές, καθώς θα σε ακολουθούν για πολλά χρόνια.

 

Επιπλέον tips για τις αγορές σου!

  • Προσοχή στο μέγεθος
  • Διάλεξε ποιοτικά υλικά
  • Απέφυγε τις ακραίες τάσεις
  • Συνδύασε τα με τα ρούχα σου


Με αυτά τα tips, θα κάνεις τις καλύτερες αγορές για τα παπούτσια σου!

Στο Piedini Shoes μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε διαχρονικές επιλογές παπουτσιών για άνδρες και γυναίκες!