Εσπαντρίγιες: 2+1 σχέδια που πρέπει να αποκτήσεις αυτή την άνοιξη

Ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα παπούτσια της άνοιξης, αλλά και του καλοκαιριού είναι οι εσπαντρίγιες. Γνωστές για την ανάλαφρη αίσθηση που προσφέρουν, τη μοναδική σχεδίασή τους και τον casual-chic χαρακτήρα τους, οι εσπαντρίγιες δικαιωματικά έχουν κλέψει την καρδιά μας. Κι επειδή ξέρουμε πόσο τις λατρεύεις, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα 3 πιο hot σχέδια που σίγουρα πρέπει να κάνεις δικά σου αυτή την περίοδο.

Ανακάλυψε στο Piedini.gr όλες τις νέες αφίξεις σε εσπαντρίγιες.

 

1. Εσπαντρίγιες πλατφόρμες

Οι εσπαντρίγιες πλατφόρμες κατέχουν πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανοιξιάτικη ντουλάπα κάθε γυναίκας. Super stylish, άνετες και φυσικά σικ, καθώς σου προσφέρουν ύψος χωρίς να κουράζουν. Μπορείς να τις φορέσεις εύκολα με φορέματα, φούστες και υφασμάτινα σορτς, ενώ ακόμη είναι ιδανικές για τη χαλαρή βραδινή σου βόλτα.

Επίλεξε τις δικές σου εσπαντρίγιες πλατφόρμες από το Piedini.gr.

 

2. Εσπαντρίγιες με λουράκι & κορδόνια

Εάν θέλεις να έχεις μεγαλύτερη ασφάλεια και σταθερότητα σε κάθε σου βήμα, τότε οι εσπαντρίγιες με λουράκι ή με κορδόνια είναι η τέλεια επιλογή. Άκρως κολακευτικές, θηλυκές και φινετσάτες. Συνδύασέ ‘τες με ένα κοντό φόρεμα για να αναδείξεις την σιλουέτα σου και είσαι έτοιμη για κάθε περίσταση.

Επίλεξε τις δικές σου εσπαντρίγιες με λουράκι ή κορδόνια από το Piedini.gr.

 

3. Εσπαντρίγιες κλειστές

Η κλασική επιλογή και εύκολη επιλογή. Οι κλειστές εσπαντρίγιες φοριούνται καθημερινά και με όλα σου τα ανοιξιάτικα looks, καθώς συνδυάζονται με όλα και φυσικά είναι εξαιρετικα άνετες. Αν θες, ωστόσο, να απογειώσεις το look σου δοκίμασε τις εσπαντρίγιες με χρώματα και σχέδια, οι οποίες προσδίδουν κάτι extra στο outfit σου.

Επίλεξε τις δικές σου κλειστές εσπαντρίγιες από το Piedini.gr.

Ανανέωσε τώρα την γκαρνταρόμπα σου με τα πιο trendy παπούτσια της εποχής.