Περπατάμε στην άνοιξη με τα ιδανικά ανοιξιάτικα Sneakers

 

H άνοιξη είναι επιτέλους εδώ κι όλοι πια γνωρίζουν πως άνοιξη και sneakers πάνε μαζί! Ήταν, είναι και θα είναι πάντα η νούμερο ένα επιλογή όλων των γυναικών για το καθημερινό τους outfit. Το ανοιξιάτικο περπάτημα γίνεται πάντα με αυτό το all time classic ζευγάρι παπουτσιών, που εξασφαλίζει άνεση, στιλ και αμέτρητους συνδυασμούς. Για αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε παρακάτω τα πιο hot ζευγάρια sneakers, που πρέπει να αγοράσεις αυτή την εποχή.

 

1. Άσπρα Sneakers

Το άσπρο είναι ένα από τα πιο εύκολα χρώματα, το οποίο ταιριάζει σε όλες μας. Είναι ιδανικό για να διαμορφώσεις ένα minimal, αλλά κι ένα πιο περίπλοκο outfit. Καθημερινό, cool, αλλά και luxurious. Τα άσπρα sneakers αποτελούν την top ανοιξιάτικη επιλογή παπουτσιών που χρειάζεσαι οπωσδήποτε στην ντουλάπα σου.

Ανακάλυψε τις προτάσεις μας σε λευκά sneakers εδώ.

 

2. Μαύρα Sneakers

Άλλο ένα passepartout χρώμα. Το μαύρο είναι αδιαμφισβήτητα το πιο εύκολο και το πιο αγαπημένο χρώμα όλων. Απλό, λιτό και ταιριάζει με όλα! Αν θες να κάνεις το outfit σου πιο fancy, επίλεξε sneakers με χρυσές λεπτομέρειες, prints ή λευκό πάτο. Διαφορετικά, επίλεξε την safe επιλογή, που είναι ήδη δεδομένο πως θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Ανακάλυψε τις προτάσεις μας σε μαύρα sneakers εδώ.

 

3.Eco-leather sneakers

Σημασία φυσικά, δεν έχει μόνο το χρώμα ή το σχέδιο, αλλά και το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένα. Τα eco-leather sneakers είναι κατασκευασμένα από υλικά που δεν βλάπτουν τον πλανήτη, ενώ παράλληλα είναι το ίδιο εντυπωσιακά και άνετα όσο τα υπόλοιπα sneakers. Γιατί να μην τα επιλέξεις λοιπόν;

Ανακάλυψε τις προτάσεις μας σε eco-leather sneakers εδώ.

 

Κι επειδή ξέρουμε πως με τόσους συνδυασμούς που σου προσφέρουν τα sneakers, είναι πολύ πιθανό να χαθείς… Σου έχουμε και tips για να δημιουργήσεις τα τέλεια outfits με sneakers.

 

Tip1: Τόλμησε να φορέσεις τα sneakers σου με μια maxi φούστα. Είναι η τελευταία τάση της μόδας!

Tip2: Ποιος είπε ότι το βραδινό ντύσιμο χρειάζεται τακούνια; Το μόνο που χρειάζεται είναι sneakers για να είσαι άνετη καθ’ολη τη διάρκεια της νύχτας.

Tip3: Ξέρεις ήδη πως τα σακάκια και παντελόνια κουστουμιού έχουν κλέψει την παράσταση αυτή τη σεζόν. Επίλεξε να τα συνδυάσεις με ένα ζευγάρι sneakers και πίστεψέ μας, θα τους εντυπωσιάσεις όλους.