Boho Style! Το καλοκαιρινό look – σύμβολο της απελευθέρωσης.

To Boho Style θεωρείται τα τελευταία χρόνια η απόλυτη καλοκαιρινή τάση και όχι άδικα! Το καλοκαίρι είναι η εποχή της απόλυτης απελευθέρωσης. Πετάμε τα βαριά ρούχα με τα αυστηρά χρώματα και τα αντικαθιστούμε με ρούχα που αντικατοπτρίζουν μια φρέσκια πιο ανάλαφρη διάθεση. Σε απόλυτη συνέπεια με αυτήν τη χρωματιστή διάθεση, το boho style συνδυάζει τα χρώματα με την άνεση και την προσωπική πινελιά κάθε γυναίκας.

γυναικείες πλεκτές παντόφλες

Οι γυναικείες πλεκτές παντόφλες της εταιρείας PRIVEE με σόλα ύψους 5 εκατοστά αποτελούν ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές σας βόλτες! Συνδυάστε τις με μαύρο σορτς και λινό πουκάμισο και δώστε στην απλότητα την κομψή πινελιά που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

 

πλατφόρμες σε ταμπά χρώμα

Οι πλατφόρμες ,σε ταμπά χρώμα, της εταιρείας PRIVEE, συνδυάζουν απόλυτα τη θηλυκότητα με το δυναμισμό του Boho Style.Συνδυάστε τις με μακρύ αέρινο φόρεμα σε γήινες αποχρώσεις.

 

μπεζ πλεκτές παντόφλες

Οι μπεζ πλεκτές παντόφλες της εταιρίας PRIVEE θα γίνουν κυριολεκτικά ο πιστότερός σας σύντροφος φέτος το καλοκαίρι. Φορέστε τις από το πρωί μέχρι το βράδυ και συνθέστε ένα άνετο Βoho Style που θα ενθουσιάσει.

 

μαύρη πλατφόρμα

Απλή και κλασική η μαύρη πλατφόρμα της εταιρίας PRIVEE θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη όλο το καλοκαίρι. Συνδυάζεται με όλα τα χρώματα όλες τις ώρες της ημέρας, ενώ ο δερμάτινος πάτος χαρίζει άνετο βάδισμα για τις «δύσκολες» βόλτες στα πλακόστρωτα νησιώτικα δρομάκια.

 

 

πλεκτή παντόφλα με μαύρες λεπτομέρειες

Last but not least το ιδιαίτερο κομμάτι της εταιρίας PRIVEE. Η πλεκτή παντόφλα με τις μαύρες λεπτομέρειες θα φορεθεί με όλα σας τα καλοκαιρινά ρούχα, θα ξεχωρίσει με το μικρό μαύρο αέρινο φόρεμά σας. Φορέστε την και ξεκινήστε τις διακοπές σας με αυτοπεποίθηση και κομψότητα.

 

Στο κατάστημα Piedini Shoes θα βρείτε τεράστια ποικιλία σε πλατφόρμες και παντόφλες. Μην ξεχάσετε να εξοπλιστείτε με το ζευγάρι που θα ολοκληρώσει το καλοκαιρινό σας Boho Style και θα σας ξεχωρίσει όπου βρεθείτε!