Καλοκαιρινές εκπτώσεις. Εξοπλίστε την ντουλάπα σας με σχέδια για όλες τις περιστάσεις.
“Always wear expensive shoes. People notice” Ποιος είπε πως το στιλ δεν μπορεί να συνδυαστεί με καλές τιμές? Με τις καλοκαιρινές εκπτώσεις στο PieDini μπορείτε να βρείτε τα πιο κομψά και στιλάτα παπούτσια και τσάντες για όλα τα γούστα. Με τεράστια ποικιλία επώνυμων brands ανακαλύψτε το σχέδιο που σας ταιριάζει και ανανεωθείτε πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.
makis kotris σανδάλι
Το MAKIS KOTRIS σανδάλι είναι κατασκευασμένο από γνήσιο δέρμα και διατίθεται σε ταμπά και μαύρο χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές σας βόλτες, καθώς συνδυάζει την κομψότητα με την άνεση.
makis kotris πέδιλο
Το χρυσό πέδιλο MAKIS KOTRIS αποτελεί αναμφίβολα την πιο glam καλοκαιρινή επιλογή. Συνδυάζεται με απλό ή… όχι και τόσο απλό ντύσιμο και προσδίδει την λάμψη που θα σας ξεχωρίσει φέτος το καλοκαίρι.
makis fardoulis πέδιλο
All time classic! Η πιο safe επιλογή στην πιο στιλάτη εκδοχή το μαύρο πέδιλο Makis Fardoulis. Από τα must-have κομμάτια που θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση χειμώνα – καλοκαίρι.
polo sneakers
Ο απόλυτος συνδυασμός απλότητας και πολυτέλειας που θα απογειώσει κάθε πρωινή, αλλά και βραδινή εμφάνιση. Συνδυάστε τα U.S Polo Sneakers με τζιν, σορτσάκι ή το αγαπημένο σας καλοκαιρινό φόρεμα και δώστε στην εμφάνισή σας αέρα αυτοπεποίθησης που θα ξεχωρίσει σε όλες τις περιστάσεις.
 
τσάντα χειρός Paul’s Boutique
 
Ακόμα μία safe επιλογή η τσάντα χειρός Paul’s Boutique, στις ιδανικές διαστάσεις και χρώματα για να την κρατήσετε όλες τις ώρες της ημέρας, ό,τι και αν επιλέξετε να φορέσετε. Στο κατάστημα Piedini Shoes θα βρείτε καλοκαιρινές εκπτώσεις σε τεράστια ποικιλία από γυναικεία παπούτσια. Επιλέξτε τώρα το ιδανικό ζευγάρι για εσάς!