Tamaris: το σοφιστικέ τους στυλ είναι νούμερο 1 επιλογή!
Ο γνωστός σε όλους οίκος Tamaris εξάγει τις δημιουργίες του σε περίπου 70 χώρες παγκοσμίως με τεράστια επιτυχία! Από το 1967 μέχρι σήμερα τα παπούτσια Tamaris ξεχωρίζουν για την άψογη ποιότητα τους, το μοντέρνο στυλ τους και τολμούν με πρωτοποριακές τεχνολογικές επιλογές στη παραγωγή τους. Φέτος το φθινόπωρο αγοράστε ένα ζευγάρι tamaris από τις παρακάτω προτάσεις που είναι must ! Θα τα λατρέψετε:
 
 
Τα sneakers φορέθηκαν όλο το καλοκαίρι με μεγάλη επιτυχία και ιδιαίτερη προτίμηση από τις fashion blogger, παρά τον χειμερινό τους χαρακτήρα. Τώρα, που ήρθε το φθινόπωρο έχουν την τιμητική τους. Η πρόταση του οίκου Tamaris είναι sneakers σε φιδίσιο σχέδιο, μία ακόμη τάση για το φθινόπωρο. Ξεχωρίζουν για τη μονοκόμματη σόλα ύψους 4,5 cm και το πέλμα με ενσωματωμένο gel. Έτσι σας επιτρέπουν να τα φοράτε από το πρωί έως το βράδυ!  
 

Τα γυναικεία Oxford Tamaris είναι ιδανικά για τις γυναίκες που αγαπούν το σοφιστικέ στυλ και ολοκληρώνουν ένα office look. Τα συγκεκριμένα είναι κατασκευασμένα από φυσικό δέρμα, έχουν διακριτικό τακουνάκι και ανατομικό πέλμα τεχνολογίας TOUCH-IT με gel εσωτερικά. Τα αγαπάμε για το διάχυτο Vintage αέρα που χαρίζουν σε κάθε εμφάνιση!  
 

Τα μποτάκια tamaris από μαύρο δέρμα θα τα αγαπήσετε τις φθινοπωρινές ημέρες ιδαιτερα αν είναι βροχερές. Έχουν διακριτικό τακούνι ύψους 5cm και ανατομικό πέλμα με ενσωματωμένο gel TOUCH-IT για να τα φοράτε όλη μέρα όσο απαιτητική κ αν είναι η καθημερινότητα σας. Ταιριάζουν ακόμα και με τα αγαπημένα σας σορτς ! 
 
 

Τις γόβες Tamaris τις λατρεύουμε γιατί συνδυάζουν τη θηλυκότητα με την άνεση. Τη σεζόν που μας πέρασε οι μυτερές γόβες φορέθηκαν ιδιαίτερα και η τάση δείχνει ότι είναι και φετινό must! Επιλέξτε τις γόβες του οικου Tamaris με τακούνι ύψους 9 cm καθώς και ανατομικό, μαλακό πέλμα heart & sole με μαξιλάρι για το μετατάρσιο για ακόμα πιο άνετη αίσθηση! Ένα ζευγάρι μπεζ γόβες ταιριάζει με όλα, μη το αφήσετε εκτός!  
 

Για όσες αγαπάτε το αυστηρό Office look σας έχουμε καλά νέα τα γυναικεία μοκασίνια έχουν επιστρέψει στη μόδα! Ο οίκος Tamaris έχει φροντίσει ώστε τα μοκασίνια του να είναι ακόμη πιο άνετα χάρις το ανατομικό πέλμα τεχνολογίας TOUCH-IT με ενσωματωμένο gel.  Στο κατάστημα Piedini Shoes θα βρείτε διαθέσιμη ποικιλία σε γυναικεία φθινοπωρινά παπούτσια του οίκου Tamaris!
 
Στο κατάστημα Piedini Shoes θα βρείτε διαθέσιμη ποικιλία σε γυναικεία φθινοπωρινά παπούτσια του οίκου Tamaris! Επιλέξτε σήμερα το ιδανικό ζευγάρι Tamaris για εσάς και φορέστε το σε καθημερινή βάση, εξασφαλίζοντας μια άνετη καθημερινότητα, χωρίς να χάνετε το σοφιστικέ στυλ που αγαπάτε!