8 Sneakers που θα λατρέψετε από τα πιο hot brands
Ήρθε ο καιρός που πρέπει να αφήσουμε τα πέδιλα και τα σανδάλια στην άκρη, και να κυριαρχήσουν και πάλι τα sneakers. Τα τελευταία χρόνια η άνεση έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της μόδας και αυτό φαίνεται όλο και πιο συχνά στις νέες συλλογές των designers. Αυτό ισχύει και για τις συλλογές του 2020-2021. Τα sneakers είναι για άλλο ένα Φθινόπωρο εδώ για να πειραματιστείτε με διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς και για κάθε είδους εμφανίσεις.
 
 
  • Tamaris Sneakers
Τα γυναικεία sneakers Tamaris σε μαύρο χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες είναι κατασκευασμένα από μαλακό φυσικό δέρμα εξαιρετικής ποιότητας. Είναι εξαιρετικά άνετα, καθώς διαθέτουν μαλακό πέλμα με εύκαμπτη σόλα που απορροφά κραδασμούς και τεχνολογία Removable Footbed. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με ένα girly mini μαύρο φόρεμα και ένα τζιν τζάκετ για ένα θηλυκό, αλλά και παράλληλα άνετο καθημερινό ντύσιμο. 
  • U.S POLO BRIGIT-OFF ECO LEATHER OFF λευκό
Τα γυναικεία sneakers U.S POLO σε χρώμα λευκό είναι από οικολογικό δέρμα. Διαθέτουν ύφασμα εσωτερικά και πολύ μαλακό πάτημα, για να μπορείτε να τα φοράτε από το πρωί έως το βράδυ. Τα λευκά σνίκερς είναι τα πιο πρακτικά παπούτσια. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με μία πλισέ μακριά φούστα η οποία επιστρέφει δυναμικά τη φθινοπωρινή σεζόν. Ολοκληρώστε το ντύσιμο με ένα δερμάτινο μπουφάν. 
  • Geox D ALLENIEE C
Τα γυναικεία sneakers Geox σε μαύρο χρώμα είναι από συνθετικό δέρμα λουστρίνι και δέρμα (καστορί και ματ). Προστατεύουν μοναδικά το πόδι και έχουν λάστιχο για ευκολία σε κάθε χρήση, αλλά και αντιολισθητική σόλα. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με ένα δερμάτινο παντελόνι ή από δερματίνη και ένα πολύχρωμο over-sized πουλόβερ. 
  • LEVI’S SOHO
Τα γυναικεία sneakers του οίκου LEVI’S διαθέτουν αναπαυτικό εσωτερικό και αντιολισθητική σόλα για άνετο περπάτημα. Αποτελεί ένα σύγχρονο sneaker που μπορεί να αναδείξει το ντύσιμό σας όλη τη μέρα. Μπορείτε να το συνδυάσετε με μονόχρωμο midi φόρεμα για να σπάσετε τη μονοτονία αλλά και με την τζιν καμπάνα σας. 
  • GUESS FRANKEY
Γυναικείο Sneaker Guess σε μαύρο χρώμα και σόλα ύψους 5 cm. Είναι από συνθετικό και ύφασμα και σας διασφαλίζει άνετο και ξεκούραστο περπάτημα. Αναγράφει με λευκό χρώμα το λογότυπο και έχει λεπτομέρειες παραλλαγής για ξεχωριστές εμφανίσεις. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με τζιν παντελόνι και ένα γκρι μακρύ παλτό με λεπτομέρειες στα αξεσουάρ ή ακόμη και με ένα λευκό φόρεμα ολοκληρώνοντας το άουτφιτ με ένα δερμάτινο μπουφάν. 
  • Skechers Fashion Fit Wild Aura
Τα γυναικεία αθλητικά παπούτσια Skechers Fashion Fit Wild Aura διαθέτουν επάνω μέρος από υφασμάτινο υλικό από μικροΐνες που επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει. Ιδανικά για όλη τη μέρα αποτελούν running παπούτσια. Επιπλέον, η εξωτερική σόλα Memory Foam, παρέχει τη μέγιστη άνεση που χρειάζεστε, την ίδια στιγμή που η ενδιάμεση σόλα Skech-Air απορροφά τους κραδασμούς. Το παπούτσι αυτό θα δώσει σίγουρα στο αθλητικό σας ντύσιμο ένα ξεχωριστό στιλ για εσάς που θέλετε να ξεχωρίζετε παντού. 
  • REPLAY
Τα γυναικεία sneakers REPLAY σε χρώμα μαύρο είναι κατασκευασμένα από ύφασμα εξαιρετικής ποιότητας. Ο αναπαυτικός εσωτερικός τους πάτος τα καθιστά ιδανικά για εφαρμογή από το πρωί μέχρι το βράδυ. Επίσης, το λογότυπο αναγράφεται στο πλάι και η σόλα είναι ύψους 4 cm. Μπορείτε να τα φορέσετε με το αγαπημένο σας τζιν για μια πιο safe επιλογή ή να το τολμήσετε με μια δερμάτινη midi φούστα. 
  • PEPE JEANS STYLE
Τα γυναικεία sneakers Pepe Jeans σε μαύρο και λευκό χρώμα είναι από οικολογικό δέρμα και ύφασμα εξαιρετικής ποιότητας. Είναι ένα σχέδιο που θα κάνει τις εμφανίσεις σας άνετες και στιλάτες. Ταιριάζει τέλεια με το απόλυτο νέο trend του Φθινοπώρου, τα πλεκτά άνετα φορέματα, αλλά μπορείτε να τα φορέσετε ακόμη και με ένα blazer. 
Στο κατάστημα Piedini Shoes θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε sneakers με μοντέρνα σχέδια και χρώματα για ξεχωριστές εμφανίσεις το Φθινόπωρο.