8 must-have Ανοιξιάτικα Παπούτσια που θα λατρέψετε
Μαζί με την Άνοιξη έρχεται η ώρα για ανανέωση της γκαρνταρόμπας και της διάθεσής σας! Ήρθε ο καιρός λοιπόν να αφήσετε πίσω σας τα μποτάκια και τις σκουρόχρωμες αποχρώσεις του Χειμώνα και να επιλέξετε ένα από τα 8 must have ανοιξιάτικα παπούτσια που σας προτείνουμε.
 
  • Γυναικεία Sneakers REPLAY
Τα γυναικεία sneakers Replay είναι ιδανικά για Άνοιξη και Καλοκαίρι σε υπέροχη nude απόχρωση. Ιδανικά για βόλτα, αλλά και άνετα για να τα φοράτε όλη μέρα, καθώς διαθέτουν υφασμάτινο πάτο και τεχνολογία σόλας Removable Sock. Ταιριάζουν τέλεια με ντύσιμο σε total nude αποχρώσεις.
  • Γυναικεία Sneakers U.S.POLO
Κατασκευασμένα από Eco Leather και Eco Suede τα Γυναικεία Sneakers U. S POLO είναι τα ανοιξιάτικα παπούτσια που αναζητάτε και που θα συνδυάσετε με όλα τα σύνολα σας. Σε λευκή απόχρωση με λεοπάρ λεπτομέρεια δίνουν το κάτι παραπάνω στο ντύσιμο σας και είναι άνετα για ατελείωτο περπάτημα.
  • Γυναικείες Εσπαντρίγιες KOMIS&KOMIS
Ποιος είπε ότι η κομψότητα και η άνεση δεν πάνε μαζί; Οι Γυναικείες Εσπαντρίγιες KOMIS&KOMIS είναι εδώ για να το αποδείξουν! Τα ιδανικά ανοιξιάτικα παπούτσια, καθώς αφήνουν το πόδι δροσερό και είναι κατασκευασμένα από δέρμα. Συνδυάστε τα από το πρωί μέχρι το βράδυ και εντυπωσιάστε.
  • Γυναικείες Εσπαντρίγιες KOMIS&KOMIS
Για εσάς που αγαπάτε τα τακούνια αλλά και την άνεση, σας έχουμε τις Γυναικείες εσπαντρίγιες KOMIS&KOMIS σε ταμπά απόχρωση. Είναι κατασκευασμένες από δέρμα και διαθέτουν τακούνι ύψους 9 εκατοστά. Δοκιμάστε τες για να απογειώσετε ένα ανοιξιάτικο look!
  • Γυναικεία Sneakers Tamaris
Τo comfy look είναι το νέο fashion trend και σε αυτό έχουν παίξει μεγάλο ρόλο η τεράστια ποικιλία σε κομψά sneakers! Τα γυναικεία Sneakers Tamaris σε λευκό, διαθέτουν μωβ πάτο που ξεχωρίζει και τους δίνει ένα girly τύπο. Το εξωτερικό υλικό τους είναι από eco leather και ύφασμα και ο υφασμάτινος πάτος τους τα καθιστά ιδανικά για μεγάλες βόλτες.
  • Γυναικεία Μοκασίνια Tamaris
Τα γυναικεία μοκασίνια Tamaris διαθέτουν Antislide, leather sock, touch it τεχνολογία σόλας. Η ιδιαίτερη απόχρωση τους μέντα, δίνει ένα ethic και boho αέρα στα σύνολα σας και συνδυάζονται τέλεια με χρυσά αξεσουάρ. Άνετα και κομψά, θα τα λατρέψετε για όλα τα καλοκαιρινά σας looks.
  • Γυναικείες Γόβες Tamaris
Οι γυναικείες γόβες Tamaris από δέρμα καστόρι σε nude απόχρωση ήρθαν για να απογειώσουν το στυλ σας και να δώσουν μια πιο girly νότα με τον υπέροχο συνδυασμό nude με μαύρο. Διαθέτουν antishock, leather sock τεχνολογία σόλας και δερμάτινο πάτο.
 
  • Γυναικεία Sneakers SKECHERS
Τα γυναικεία Sneakers SKECHERS διαθέτουν Skechers Arch Fit την απόλυτη λύση άνεσης με υποστηρικτικό σύστημα πάτου απορρόφησης των κραδασμών για να ζήσετε την πιο άνετη εμπειρία περπατήματος. Επιπλέον, διαθέτουν άνετο εσωτερικό πάτο Memory Foam, ενισχυμένο κολάρο και γλώσσα και απαλή υφασμάτινη πλέξη με συνθετικές επικαλύψεις στο άνω μέρος.
 
 
Οποιοδήποτε κομμάτι και αν προτιμάτε εσείς για την Άνοιξη, στο κατάστημα Piedini Shoes θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία από brands σε διάφορα σχέδια και χρώματα για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ!