6 Καλοκαιρινά Σανδάλια με Αρχαιοελληνικό Στυλ!

Τα αρχαιοελληνικά σανδάλια είναι μια ιδανική επιλογή για φέτος το καλοκαίρι που θα ταιριάξει άψογα με την καλοκαιρινή σας διάθεση και θα δώσει έναν πιο αέρινο χαρακτήρα στο look σας. Στην αρχαία Ελλάδα, τα σανδάλια ήταν το πιο συνηθισμένο είδος παπουτσιών και τα προτιμούσαν κυρίως οι γυναίκες που έμενα στο σπίτι, κάτι που έχει αλλάξει. Είχαν διαφορές με τα αιγυπτιακά ως προς τις λωρίδες, διότι στερεώνονταν με μεγαλύτερη ασφάλεια στο πόδι. Οι πλούσιοι φορούσαν δερμάτινα, ενώ οι φτωχότερες τάξεις αυτά με τους ξύλινους πάτους. Στο Piedini shoes βρήκαμε 6 κορυφαία σανδάλια με αρχαιοελληνικό στυλ για να διαλέξετε για τις φετινές σας διακοπές!

  • Γυναικεία Σανδάλια Makis Kotris ταμπά δέρμα

Τα γυναικεία σανδάλια Makis Kotris είναι κατασκευασμένα από γνήσιο δέρμα σε ταμπά απόχρωση. Το αλεξανδρινό φλουρί που έχουν πάνω τα κάνει να ξεχωρίζουν και να μεταμορφώνουν το ντύσιμό σας. Θα τα λατρέψετε για φέτος το καλοκαίρι, καθώς συνδυάζουν άνεση και στυλ και θα ανεβάσουν τη διάθεσή σας στα ύψη!

  • Γυναικεία Σανδάλια Makis Kotris φυσικό δέρμα

Τα γυναικεία σανδάλια Makis Kotris σε φυσική απόχρωση είναι ένα ιδανικό παπούτσι για καθημερινές στυλάτες εμφανίσεις. Θα σας προσφέρει άνεση από το πρωί έως το βράδυ, καθώς είναι κατασκευασμένο από γνήσιο δέρμα. Τα φύλλα σε αρχαιοελληνικό σχέδιο θα στολίσουν τα πόδι σας και θα σας δώσουν έναν αέρα από νησί.

  • Γυναικεία Σανδάλια Makis Kotris μαύρο δέρμα

Τα γυναικεία σανδάλια Makis Kotris σε μαύρη απόχρωση είναι κατασκευασμένα από γνήσιο δέρμα. Ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι, καθώς το αρχαιοελληνικό σχέδιο φύλλων πιάνουν σα βραχιόλι τον αστράγαλο. Θα απογειώσει το στυλ σας, προσδίδοντας κομψότητα, φινέτσα, αλλά και μια σέξι διάθεση.

  • Γυναικεία Σανδάλια Makis Fardoulis μαύρο δέρμα

Τα γυναικεία αρχαιοελληνικά σανδάλια Makis Fardoulis σε μαύρο χρώμα είναι από δέρμα εξαιρετικής ποιότητας. Είναι ιδανικά κατασκευασμένα για γυναίκες που θέλουν να είναι chic ακόμα και στις καθημερινές τους εμφανίσεις. Έχουν τακούνι 1 cm και το κορδόνι με τα αλεξανδρινά σχέδια αγκαλιάζει το πόδι σας. Σας υπόσχονται άνεση από το πρωί έως το βράδυ!

  • Γυναικεία Σανδάλια Commanchero ταμπά δέρμα

Τα γυναικεία σανδάλια Commanchero σε ταμπά απόχρώση είναι κατασκευασμένα από φυσικό δέρμα εξαιρετικής ποιότητας. Το τακούνι τους είναι 1 cm και διαθέτουν κορδόνι που δένει στον αστράγαλο. Φοριούνται όλη μέρα και θα σας χαρίσουν ένα ξεκούραστο περπάτημα!

  • Γυναικεία Σανδάλια Tamaris μαύρο δέρμα

Τα γυναικεία σανδάλια Tamaris σε μαύρο χρώμα διαθέτουν κορδόνι και τακούνι 1,5 cm. Το γνήσιο δέρμα από το οποίο είναι κατασκευασμένα και η αντιολισθητική σόλα τα κάνουν ιδιαίτερα άνετα. Επιπλέον, έχει ειδικής τεχνολογίας πέλμα TOUCH-IT με gel. Αυτό το ζευγάρι θα ευχαριστηθείτε να το φοράτε όλο το καλοκαίρι!   Στο Piedini Shoes μπορείτε να ανακαλύψετε μια τεράστια ποικιλία από σανδάλια για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας στυλ. Είναι η απόλυτη επιλογή άνεσης και ελευθερίας για το καλοκαίρι και έχουμε μια μεγάλη γκάμα από σχέδια και brands!