Με αγορές από 139€ κερδίζετε ΕΚΠΤΩΣΗ 10€
Το καλάθι μου
6 Iδανικά Γυναικεία Παπούτσια για τη μεταβατική περίοδο της Άνοιξης!
6 Iδανικά Γυναικεία Παπούτσια για τη μεταβατική περίοδο της Άνοιξης!
Αναρωτιέστε τι παπούτσια να φορέσετε αυτή τη μεταβατική περίοδο; Η άνοιξη είναι η εποχή που απαιτεί άνεση και στυλ με παπούτσια που δίνουν έναν αέρα ανανέωσης! Οι ανοιξιάτικες μέρες, άλλοτε με βροχή και άλλοτε με ήλιο, μας μπερδεύουν και η επιλογή ιδανικών παπουτσιών έχει γίνει καθημερινό πρόβλημα. Γι’ αυτό το λόγο σας βρήκαμε 6 ιδανικά γυναικεία παπούτσια, άνετα και με στυλ τα οποία δεν πρέπει να αποχωριστείτε αυτήν την σεζόν. Σας προστατεύουν από το ψυχρό καιρό, αλλά συγχρόνως φλερτάρουν με την ανοιξιάτικη διάθεση!  
  • Γυναικείες εσπαντρίγιες Ragazza
Οι γυναικείες εσπαντρίγιες Ragazza είναι στυλάτες και άνετες για να τις φορέσετε από το πρωί έως το βράδυ, καθώς διαθέτουν αερόσολα στο εσωτερικό. Είναι το ιδανικό παπούτσι για αυτήν την εποχή, καθώς αφήνουν το πόδι δροσερό και προσφέρουν ένα ethnic και boho αέρα στα σύνολα σας. Επιπλέον, η απόχρωση ταμπά είναι μια καλή επιλογή για τις γυναίκες που είναι λάτρεις του minimal style!  
  • Γυναικεία Sneakers U.S POLO
Τα sneakers έχουν γίνει τρόπος ζωής! Τα γυναικεία Sneakers U.S POLO σε χρώμα λευκό με χρυσό είναι τα κατάλληλα παπούτσια για ένα ξεχωριστό look την άνοιξη, που δίνουν χαρακτήρα στο ντύσιμό σας με αυτοπεποίθηση! Το μαλακό τους πάτημα σας χαρίζει ατελείωτες ώρες άνεσης όλη τη μέρα και οι χρυσές λεπτομέρειες δίνουν το κάτι παραπάνω στο στυλ σας.  
  • Γυναικεία Πέδιλα ALPE
Τα γυναικεία πέδιλα ALPE είναι μοντέρνα και ό,τι πρέπει για τις λίγο πιο ζεστές μέρες της άνοιξης. Το φερμουάρ στη φτέρνα κάνει την εφαρμογή τους ιδιαίτερα εύκολη και το χοντρό τακούνι είναι για εσάς που σας κουράζει το τακούνι στιλέτο. Αποτελεί ένα σχέδιο που θα αναδείξει κάθε σας εμφάνιση και θα απογειώσει το στυλ σας! 
  • Γυναικεία Πλατφόρμα Makis Fardoulis
Τι δε θα μπορούσε να λείπει ποτέ από την άνοιξη; Μα φυσικά μια γυναικεία πλατφόρμα Makis Fardoulis. Αποτελεί ένα θηλυκό και κομψό ζευγάρι παπούτσια από γνήσιο δέρμα εξαιρετικής ποιότητας. Αξίζει να το έχετε στη ντουλάπα σας αφού μπορεί να φορεθεί από την άνοιξη μέχρι την περίοδο του καλοκαιριού. 
  • Γυναικεία Sneakers Tamaris
Τα γυναικεία sneakers Tamaris είναι εξαιρετικής ποιότητας με αποσπώμενο πάτο. Ιδανικά για βόλτα, τα γυναικεία sneakers ήρθαν για να μείνουν και να μας συνοδεύσουν ακόμη και σε επίσημες εμφανίσεις. Συνδυάζοντας τη μόδα με την σπορ αισθητική κάντε τις πιο cool εμφανίσεις! 
  • Γυναικείες Γόβες Ragazza
Τα μοκασίνια Ragazza αποτελούν την καλύτερη επιλογή για την άνοιξη! Για εσάς που είστε λάτρεις του office look αλλά θέλετε να παρατείνετε τη μέρα σας και να συνεχίσετε με μια χαλαρή έξοδο μεσοβδόμαδα, θα σας βολέψουν τέλεια, καθώς είναι άνετα και κατάλληλα ακόμα και για τα πιο κουρασμένα πόδια!  Στο κατάστημα Piedini Shoes θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από γυναικεία παπούτσια αλλά και νέες παραλαβές για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στο στυλ και στην καθημερινότητά σας!
 
 
← Προηγούμενο Επόμενο →
Back to top