Γιατί να επιλέξεις Cowboy Μποτάκια

Ο χειμώνας είναι σχεδόν εδώ και σκέφτεσαι πως δεν θέλεις για άλλη μια χρονιά να φοράς basic σχέδια. Φέτος το χειμώνα, θα τολμήσεις να αλλάξεις τις στιλ σου και να επιλέξεις κάτι πιο hot και πιο wild, κατά κάποιο τρόπο. Τι χρειάζεσαι λοιπόν; Τα cowboy μποτάκια, που έχουν έρθει για να μείνουν και φυσικά κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

 

Παρακάτω έχουμε σημειώσει όλους τους λόγους, για τους οποίος αξίζει να επιλέξεις αυτά τα περιβόητα cowboy μποτάκια.

1. Είναι η top τάση της μόδας

Τα αρβυλάκια με κορδόνια αποτελούν εδώ και χρόνια μια επιλογή που έχει κλέψει την καρδιά μας, καθώς συνδυάζονται εύκολα τόσο με τζιν, όσο και με φορέματα και μας κάνουν πάντα να νιώθουμε λίγο πιο rock και λίγο πιο confident. Μπορείς να τα φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας και να είσαι πάντα cool.

2. Είναι άνετα

Εξαιτίας του χοντρού τακουνιού που διαθέτουν, προσφέρουν άνεση στο βάδισμα. Μπορείς να τα φορέσεις και να περπατήσεις για ώρες με αυτά, καθώς είναι εξαιρετικά βολικά και ιδανικά για πολύωρη χρήση.

3. Προσφέρουν πολλούς συνδυασμούς

Εάν έψαχνες ένα παπούτσι, το οποίο μπορεί να φορεθεί με όλη σου τη χειμερινή ντουλάπα, τότε το βρήκες. Τα cowboy μποτάκια φοριούνται εύκολα με φόρεμα, φούστα, skinny jeans, baggy jeans, αλλά και με ολόσωμες φόρμες.

4. Πολλά σχέδια και χρώματα

Αν νομίζεις πως επειδή τα cowboy μποτάκια είναι τόσο ιδιαίτερα δεν υπάρχουν σε διάφορα χρώματα και σχέδια, τότε κάνεις λάθος. Η μοναδικότη

Τα cowboy μποτάκια έχουν γίνει πια ένα shoe trend που ήρθε για να μείνει, αλλά κι ένα must-have είδος παπουτσιού. Είναι μοντέρνα, casual και fancy την ίδια στιγμή, αλλά και ιδανικά για κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σου.

Ανακάλυψε όλες τις προτάσεις μας σε cowboy μποτάκια στο Piedini.gr.