Μποτάκια & Μοκασίνια: Tα Must – Have είδη παπουτσιού για το φθινόπωρο.

Η πιο cozy εποχή του χρόνου είναι πλέον εδώ κι εμείς την απολαμβάνουμε με κάθε τρόπο. Το φθινόπωρο, κατεβάζουμε τα πλεκτά ρούχα μας, φοράμε τα παλτό μας και φυσικά βάζουμε τα αγαπημένα μας μποτάκια & μοκασίνια. Σε κάθε γυναικεία ντουλάπα, υπάρχει πάντα ένας μεγάλος χώρος για αυτά τα must – have είδη παπουτσιού, που σε κρατάνε πάντα άνετη και έτοιμη για κάθε περιπέτεια που θα προκύψει μέσα στην ημέρα.

 

Κι επειδή γνωρίζουμε πως υπάρχει και στη δική σου ντουλάπα χώρος για νέα μποτάκια, σου παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας για να γεμίσεις αυτό τον κενό χώρο, με τα must – have μποτάκια & μοκασίνια.

 

1. Γυναικεία Αρβυλάκια με Κορδόνια

Τα αρβυλάκια με κορδόνια αποτελούν εδώ και χρόνια μια επιλογή που έχει κλέψει την καρδιά μας, καθώς συνδυάζονται εύκολα τόσο με τζιν, όσο και με φορέματα και μας κάνουν πάντα να νιώθουμε λίγο πιο rock και λίγο πιο confident. Μπορείς να τα φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας και να είσαι πάντα cool.

Ανακάλυψε τις προτάσεις μας σε νέα αρβυλάκια στο Piedini.gr.

 

2. Χαμηλά γυναικεία μποτάκια

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία ζευγάρια χαμηλά μποτάκια δεν είναι αρκετά για μια γυναίκα. Τα χαμηλά μποτάκια είναι το απόλυτο φθινοπωρινό & χειμωνιάτικο essential, αφού πρόκειται για μια άνετη & passepartout επιλογή. Ταιριάζουν με όλα τα ρούχα, φοριούνται πρωί, βράδυ, στο γραφείο, στην έξοδο και φυσικά προσφέρουν απεριόριστο στιλ, ακόμη και στο πιο απλό ντύσιμο.

Ανακάλυψε τις προτάσεις μας σε νέα αρβυλάκια στο Piedini.gr.

 

3. Γυναικεία ψηλά μποτάκια

Τα πολυσυζητημένα ψηλά μποτάκια είναι μια από τις αγαπημένες επιλογές των γυναικών που θέλουν να δείχνουν πάντα κομψές. Προσφέρουν ένα απλό sexiness, ενώ παράλληλα αποτελούν τη νούμερο ένα επιλογή για εσένα που θες να εντυπωσιάζεις χωρίς πολλά πράγματα.

Ανακάλυψε τις προτάσεις μας σε νέα αρβυλάκια στο Piedini.gr.

 

4. Γυναικεία μοκασίνια χαμηλά

Ένα ακόμη ζευγάρι παπουτσιών που πρέπει να έχεις αυτό το φθινόπωρο είναι φυσικά τα χαμηλά γυναικεία μοκασίνια. Με αγκράφα ή χωρίς, τα μοκασίνια ολοκληρώνουν το πρωινό σου outfit με έναν μοναδικό stylish τρόπο, ενώ ακόμη σου προσφέρουν άνετο βάδισμα και ξεγνοιασιά.

Ανακάλυψε τις προτάσεις μας σε νέα μοκασίνια χαμηλά στο Piedini.gr.

 

5. Γυναικεία μοκασίνια ψηλά

Τα μοκασίνια με ψηλό τακούνι, αποτελούν τη νούμερο ένα τάση της σεζόν, που φυσικά δεν πρέπει να παραλείψεις. Προσδίδουν θηλυκότητα στο outfit σου και σε κάνουν να δείχνεις έτοιμη για κάθε επίσημη περίσταση. Επίλεξε μοκασίνια με χοντρό τακούνι για ακόμη μεγαλύτερη άνεση και ακόμη περισσότερο στιλ.

 

Ανακάλυψε τις προτάσεις μας σε νέα μοκασίνια ψηλά στο Piedini.gr.

 

Μην αργείς λοιπόν, να ετοιμάσεις τη φθινοπωρινή ντουλάπα σου με όλα τα hot & must – have μποτάκια & μοκασίνια της σεζόν. Επισκέψου το eshop και το φυσικό μας κατάστημα και βρες ό,τι χρειάζεσαι σε μοναδικές τιμές!