Ψηλοτάκουνες γόβες & μπότες για μοναδικό στυλ τις γιορτές!

Οι γιορτές πλησιάζουν και δεν βλέπεις την στιγμή για να δημιουργήσεις μοναδικά γιορτινά outfit που ξεχωρίζουν με μοναδικές γόβες & μπότες. Ανακάλυψε τις προτάσεις μας για ψηλοτάκουνες γόβες και μπότες στο piedini.gr.

 

1. Ψηλοτάκουνες γόβες λουστρίνι

Οι ψηλοτάκουνες γόβες λουστρίνι έχουν την τιμητική τους στις γιορτές, καθώς μπορεί να μετατρέψει σε άκρως εορταστικό οποιοδήποτε σύνολο. Μια μαύρη ψηλοτάκουνη γόβα λουστρίνι σε κλασσική γραμμή, αποτελεί έξυπνη αγορά, αφού θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές εμφανίσεις και εκδηλώσεις όχι μόνο φέτος, αλλά κάθε χρόνο.

Ανακάλυψε όλα τα σχέδια σε γυναικείες ψηλοτάκουνες γόβες λουστρίνι και άλλα σχέδια και στυλ στο piedini.gr

 

2. Γόβες ψηλές με χοντρό τακούνι

Οι ψηλοτάκουνες γόβες με χοντρό τακούνι δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα από εκείνες με λεπτό τακούνι, καθώς μπορείς να τις βρεις σε ποικιλία σχεδίων, υφών και χρωμάτων με λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν. Γόβες ψηλές με χοντρό τακούνι σε μαύρο ή καφέ χρώμα και κλασική γραμμή για τέλεια chic outfits τις γιορτές και όχι μόνο.

Ανακάλυψε όλα τα σχέδια σε γυναικείες ψηλοτάκουνες γόβες με χοντρό τακούνι στο piedini.gr

 

3. Γόβες ψηλές με μπαρέτα

Γόβες που κολακεύουν το πόδι, οι ψηλοτάκουνες γόβες με μπαρέτα που δένει στο ύψος του αστραγάλου προσθέτουν στα εορταστικά outfit μια λεπτομέρεια που θα κάνει σίγουρα τη διαφορά! Ψηλοτάκουνες γόβες με μπαρέτα σε σχέδια και χρώματα που δεν θα περάσουν απαρατήρητα τις γιορτές, στο piedini.gr.

Ανακάλυψε όλα τα σχέδια σε γυναικείες ψηλοτάκουνες γόβες με μπαρέτα στο piedini.gr

 

4. Μπότες ψηλές suede

Οι ψηλές suede μπότες θα προσδώσουν απόλυτα εορταστικό στυλ στο ντύσιμό σου, κι έτσι να το απογειώσουν. Πόσο μάλλον αν δεν προτιμάς τις γόβες, αλλά είσαι λάτρης της μπότας, ένα ζευγάρι ψηλές μπότες suede είναι ό,τι χρειάζεσαι.

Ανακάλυψε όλα τα σχέδια σε ψηλοτάκουνες μπότες suede και όχι μόνο στο piedini.gr

 

5. Μπότες ψηλές με χοντρό τακούνι

Μπότες ψηλές και με χοντρό τακούνι για άνεση και θηλυκότητα στα ύψη και τις γιορτές. Γυναικείες ψηλοτάκουνες μπότες με χοντρό τακούνι δερμάτινες, suede ή λουστρίνι, που συνδυάζονται τέλεια με τα φορέματα και τις φούστες που θα φορέσεις τις γιορτές, διαθέσιμες σε ποικιλία στο piedini.gr.

Επίλεξε το σχέδιο σε ψηλοτάκουνες μπότες με χοντρό τακούνι που επιθυμείς στο piedini.gr

 

6. Ψηλοτάκουνες μπότες μπεζ

Τα μπεζ παπούτσια στην κορυφή των trend φέτος δημιουργώντας τα πιο elegant σύνολα. Έτσι, και οι ψηλοτάκουνες μπεζ και λευκές μπότες διεκδικούν, όχι άδικα, μία θέση στη γυναικεία γκαρνταρόμπα για τις εορταστικές μας εμφανίσεις. Όπως κι αν επιλέξεις να τις φορέσεις το μόνο σίγουρο είναι πως θα σου χαρίσουν το πιο stylish σύνολο!

Ανακάλυψε όλα τα σχέδια και χρώματα σε ψηλοτάκουνες μπότες στο piedini.gr