Το γυναικείο παπούτσι του καλοκαιριού; Εσπαντρίγιες !

Οι γυναικείες εσπαντρίγιες είναι το παπούτσι που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας φέτος το καλοκαίρι. Έχει ξεκινήσει ήδη να φοριέται από τις fashion bloggers και τις απανταχού fashionistas σε όλες τις παραλλαγές τους. Σαν παπούτσι οι εσπαντρίγιες έκαναν την εμφάνιση τους στην Ισπανία του 14ου αιώνα φορεμένες από τους αγρότες. Στην ταπεινή της καταγωγή οφείλεται και ο πάτος της από σχοινί που την κάνει σήμερα μία οικονομική επιλογή αλλά και συνάμα stylish χάρη στις παραλλαγές στο ύφασμα και τα περεταίρω υλικά.

 

Γυναικείες εσπαντρίγιες Bruni

Εσπαντρίγιες Bruni

Οι γυναικείες εσπαντρίγιες του οίκου Bruni είναι κατασκευασμένες από γνήσιο δέρμα εξαιρετικής ποιότητας. Το design τους είναι απλό και κομψό, το λουράκι τους στο ύψος του αστράγαλου δίνει μια extra τσαχπινιά στο συνολικό κόψιμο του παπουτσιού. Είναι Must γιατί: Το λευκό χρώμα θα κάνει φοβερή αντίθεση και θα τονίζει τα μαυρισμένα σας πόδια !

Δερμάτινες φλατ γυναικείες εσπαντρίγιες

Δερμάτινες φλατ εσπαντρίγιες

Μια ακόμη πρόταση του οίκου Bruni στις γυναικείες εσπαντρίγιες είναι χωρίς δετό λουράκι στη φιλοσοφία slip-on, ομοίως όμως κατασκευασμένες από γνήσιο δέρμα εξαιρετικής ποιότητας. Ταιριάζουν πολύ ωραία με χακί υφασμάτινο παντελόνι και το σορτς όμως που θα φορέσετε μετά την παραλία. Είναι Must γιατί: Φοριούνται εύκολα και γρήγορα, αποτελώντας ιδανική επιλογή για πριν και μετά τη παραλία !

Γυναικείες πλατφόρμες μπεζ σουέντ

πλατφόρμες

Η ψηλή εκδοχή της εσπαντρίγιας είναι οι πλατφόρμες με βασικό υλικό κατασκευής για το ύψος το σχοινί. Το ύψος είναι στα 8cm, άρα καθόλου απαγορευτικό για να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ για τις καθημερινές μας ανάγκες. Προτείνουμε να τις φορέσετε με φλοράλ φορέματα για αν διατηρηθεί ισορροπία στο look σας. Είναι Must γιατί: Έχει το κατάλληλο ύψος για να φορεθεί όλη τη μέρα χωρίς να σας κουράσει !

Γυναικείες εσπαντρίγιες μπλε δέρμα καστόρι

εσπαντρίγιες δέρμα καστόρι

Γυναικείες εσπαντρίγιες ,του οίκου Tamaris, σε μπλε electric χρώμα ,με σατέν πολύχρωμο λουράκι και ιδιαίτερη μπεζ φτέρνα. Ιδιαίτερα ξεκούραστη στο περπάτημα της χάρη στο πέλμα τεχνολογίας TOUCH-IT με το gel εσωτερικά. Είναι Must γιατί: Παρά τον ανατομικό του χαρακτήρα είναι αρκετά stylish με κομψό λουράκι !

Γυναικείες πλατφόρμες κόκκινο σουέντ

πλατφόρμες σουέντ

Για το τέλος σας έχουμε ένα παπούτσι που τα συνδυάζει όλα … πέδιλο – πλατφόρμα -εσπαντρίγια ! Επομένως, συνδυάζεται ο απλός καλοκαιρινός χαρακτήρας της εσπαντίγιας με την άνεση της πλατφόρμας και την κομψότητα του πέδιλου. Κ αν αυτά δεν ήταν αρκετά για να σας πείσουμε τότε σίγουρα το φλογερό κόκκινο χρώμα του θα σας κάνει να το αγαπήσετε. Είναι Must γιατί: Τα συνδυάζει όλα ! Στο κατάστημα Piedini Shoes θα βρείτε όλα τα παραπάνω παπούτσια και μια ευρεία διαθέσιμη ποικιλία σε γυναικείες εσπαντρίγιες και πλατφόρμες! Επιλέξτε τώρα το ιδανικό ζευγάρι για εσάς και φορέστε το όλο το καλοκαίρι από το πρωί έως το βράδυ.