Τα χειμερινά παπούτσια και η τσάντα που πρέπει να αγοράσεις τη Black Friday, οπωσδήποτε !
Black Friday, αγαπημένη ημέρα για να αγοράσεις σε πολύ καλή τιμή, ό, τι είχες βάλει στο «μάτι». Σαν γυναίκες αυτό που λατρεύουμε να αγοράζουμε αδιαμφισβήτητα είναι τα παπούτσια και οι τσάντες. Για να μην πελαγώσετε, λοιπόν, από τις προσφορές και τις διαφημίσεις που κατακλύζουν την οθόνη σας και τις βιτρίνες των καταστημάτων, σας έχουμε ετοιμάσει τη παρακάτω λίστα. Ακολουθούν λοιπόν οι προτάσεις μας για να επιλέξετε σωστά τα πιο hot χειμερινά παπούτσια:
 
  • Γυναικείες μπότες
Η «βασίλισσα» της χειμερινής σεζόν είναι η ταμπά μπότα από κροκό δέρμα. Έχει ήδη αγαπηθεί από το γυναικείο πληθυσμό μιας και προσδίδει ένα elegant style. Ταιριάζει τέλεια με φούστες και φορέματα σε άλφα γραμμή. Η συγκεκριμένη μπότα του οίκου Makis Fardoulis είναι άριστης ποιότητας από καλό δέρμα με τακούνι μέτριου ύψους που θα βολέψει τις περισσότερες από εμάς. 
  • Γυναικεία τσάντα ώμου
Μια μαύρη τσάντα είναι απαραίτητη σε κάθε γυναικεία ντουλάπα… Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια μαύρη τσάντα ευρύχωρη από κροκό δέρμα σαν αυτή της εταιρίας Paul’s Boutique. Χωράει τα πάντα χωρίς να κουράζει, χάρις τα λουράκια ώμου που διαθέτει. 
  • Γυναικεία αρβυλάκια
Τα αρβυλάκια αποτελούν τάση τα τελευταία χρόνια ! Παλαιότερα συνδυαζόντουσαν με gothic εμφανίσεις, πλέον συνδυάζονται με όλα τα στυλ. Συχνά τα βλέπουμε να φοριούνται με θηλυκά φλοράλ και όχι μόνο φορεματάκια. Τα αρβυλάκια της εταιρείας Coolway είναι η καλύτερη επιλογή στη κατηγορία τους. 
  • Γυναικεία cowboy μποτάκια
Cowboy μαύρα μποτάκια με μύτη στην οποία υπάρχει ασημί λεπτομέρεια. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, ακόμα και στις πιο απαιτητικές σας βραδινές εξόδους. Αναδείξτε ένα total black look με ασημί αξεσουάρ ! 
  • Γυναικεία μποτάκια
Εάν είστε λάτρης του κλασικού στυλ και ενός πιο συντηρητικού ντυσίματος, αυτά τα μποτάκια θα τα λατρέψετε ! Είναι από φυσικό δέρμα εξαιρετικής ποιότητας και άνετο τακούνι ύψους 9 cm.  Φυσικά όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημα μας Piedini Shoes…. Σε τιμές Black Friday, επώνυμα Brands σε διάφορα χρώματα, στυλ και νούμερα. Συνδυάστε τις δικές σας αγορές με την ευκαιρία να αγοράσετε δώρα στα αγαπημένα σας πρόσωπα…. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα ?