Σανδάλια ή Πλατφόρμες;
Σανδάλια ή Πλατφόρμες; Η ίδια ερώτηση κάθε καλοκαίρι… Όταν φαντάζεσαι outfits, όταν ετοιμάζεσαι για την έξοδό σου, όταν πακετάρεις τα πράγματά σου, βρίσκεσαι πάντα στο δίλημμα του τι να φορέσεις; Μη το σκέφτεσαι άλλο όμως, γιατί στο Piedini.gr θα βρεις όλους τους λόγους, για τους οποίος αξίζει να επενδύσεις τόσο σε σανδάλια, όσο και σε πλατφόρμες. Ανακάλυψε τις προτάσεις μας σε πλατφόρμες σανδάλια για το φετινό καλοκαίρι στο Piedini.gr.
 
1.Σανδάλια
 
Κάθε γυναίκα διαθέτει σίγουρα παραπάνω από ένα ζευγάρι σανδάλια, αφού τα ίδια:
 
  1.  Αποτελούν τη τέλεια λύση στις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού.
  2. Είναι άνετα.
  3.  Φοριούνται όλες τις ώρες της ημέρας.
  4.  Ταιριάζουν σε όλα τα στιλ που προσπαθείς να διαμορφώσεις. Τα σανδάλια αποτελούν, χωρίς αμφισβήτηση, το passepartout item της ντουλάπας σου, καθώς σε εξυπηρετούν με την άνεση &amp; το χαλαρό, αλλά κι ιδιαίτερο στιλ που σου προσφέρουν. Ανακάλυψε τις προτάσεις μας σε <strong>σανδάλια</strong> για το φετινό καλοκαίρι στο piedini.gr
 
2. Πλατφόρμες
 
Κι επειδή είναι καλοκαίρι και σίγουρα όλο και κάποιο ζευγάρι πλατφόρμες θα σε εντυπωσιάσει, να ξέρεις πως:
 
  1.  Οι πλατφόρμες είναι απλώς σανδάλια με περισσότερο ύψος.
  2.  Είναι άκρως εντυπωσιακά, αλλά και απίστευτα άνετα.
  3.  Μπορούν να φορεθούν σε διαφορετικές περιστάσεις
  4.  Συνδυάζονται με όλα τα καλοκαιρινά σου looks.
 
Οι πλατφόρμες είναι το go-to παπούτσι για το office look σου, για το lunch break με συνεργάτες, αλλά και για το after work drink με τους φίλους. Κλέβουν τα βλέμματα και δίνουν αυτοπεποίθηση σε όποια γυναίκα κι αν τα φοράει. Ανακάλυψε περισσότερα για το φετινό καλοκαίρι. Κι αν μας ζητάς να σου προτείνουμε ένα συγκεκριμένο brand με σανδάλια, αλλά και πλατφόρμες, που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, τότε αυτό δεν είναι άλλο από το Komis&Komis. Η νέα συλλογή Komis&Komis μας θυμίζει το ελληνικό καλοκαίρι με την αισθητική και την κομψή σχεδίαση που διαθέτουν τα σανδάλια και οι πλατφόρμες του. Κατασκευασμένα από δέρμα, με σχοινάκια που δένουν, το χαρακτηριστικό διακοσμητικό ματάκι και τα κλασσικά χρώματα, η νέα συλλογή του brand αποτελεί για εμάς την τέλεια επιλογή για το καλοκαίρι 2022. Ανακάλυψε τις προτάσεις μας σε Komis & Komisσανδάλια και πλατφόρμες για το φετινό καλοκαίρι.