Επιστροφή στο γραφείο, επιστροφή στο chic style.

Ο Σεπτέμβρης σηματοδοτεί για όλους μας την επιστροφή στην καθημερινότητα. Επιστροφή στις υποχρεώσεις, επιστροφή στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα, και φυσικά επιστροφή στο γραφείο. Οι ξέγνοιαστες μέρες του καλοκαιριού έχουν πια περάσει και μας έχουν γεμίσει με όμορφες αναμνήσεις και γεμάτες μπαταρίες για να ανταπεξέλθουμε σε όλα όσα μας επιφυλάσσει το μέλλον. Ωστόσο, για να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία στην καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις του γραφείου, χρειαζόμαστε όχι απλά τις καλοκαιρινές αναμνήσεις, αλλά και τα κατάλληλα παπούτσια. Έχουμε συγκεντρώσει λοιπόν, όλες τις κατηγορίες παπουτσιών που θα σε κάνουν να νιώθεις πάντα άνετη & stylish στο γραφείο.

 

Ανακάλυψε τις προτάσεις μας στις νέες αφίξεις στο Piedini.gr.

 

1. Γυναικεία & Casual Sneakers

Τα sneakers είναι ένα από τα είδη παπουτσιών που δεν χάνουν ποτέ τη διαχρονικότητά τους, ούτε φυσικά και το στιλ τους. Με ένα ζευγάρι signature sneakers μπορείς πάντα να δημιουργήσεις το πιο άνετο casual office look. Η επιλογή μαύρου, λευκού, μπεζ ή καφέ σε sneakers είναι μια από τις πιο safe επιλογές που θα μπορούσες να κάνεις. Αν ωστόσο, θες να κάνεις το outfit σου πιο trendy, επίλεξε απλά τα sneakers με χρυσές λεπτομέρειες ή τα πολύχρωμα sneakers.

Ανακάλυψε τις προτάσεις μας σε νέα sneakers στο Piedini.gr.

 

2. Γυναικεία μοκασίνια
Τα απόλυτα υποδήματα για να δημιουργήσεις το πιο chic αντρόγυνο στιλ, δεν είναι άλλα από τα γυναικεία μοκασίνια. Ένα trend που κατέχει πρώτη θέση στην καρδιά μας, και φυσικά στη ντουλάπα μας. Μοκασίνια λουστρίνι για έξτρα λάμψη & μοκασίνια από δέρμα για εσένα που σου αρέσει περισσότερο το κλασικό ύφος. Αν ακόμη θες να απογειώσεις το look σου, τονίζοντας ακόμη περισσότερο τη γυναικεία σου πλευρά, τότε η επιλογή για εσένα είναι μοκασίνια με τακούνι & φυσικά αγκράφα.

Ανακάλυψε τις προτάσεις μας σε μοκασίνια στο Piedini.gr.

 

3. Γυναικείες γόβες
Ένα ζευγάρι γυναικείες γόβες δεν είναι ποτέ αρκετό. Κι ένα office look, δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο χωρίς αυτές. Επίλεξε τις κλασικές μαύρες ή καφέ γόβες που ταιριάζουν με όλα σου τα ρούχα ή επίλεξε γόβες σε έντονα χρώματα που θα κάνουν το πιο απλό outfit σου να δείχνει πιο σύγχρονο από ποτέ. Ακόμη και με το πιο απλό ντύσιμο, φορώντας γόβες, σίγουρα θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

 

Ανακάλυψε τις προτάσεις μας σε γόβες στο Piedini.gr.

 

Γυναικείες ΜπαλαρίνεςΑκόμη κι αν δεν είσαι French girl, μπορείς να γίνεις απλά επιλέγοντας τις πιο στιλάτες μπαλαρίνες. Σίγουρα σικάτες και ιδανικές για το all day office look σου. Οι μπαλαρίνες είναι μια από τις επιλογές που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη, καθώς ανεξαρτήτως χρώματος και σχεδίου, όλες οι γυναικείες μπαλαρίνες αποπνέουν γοητεία και φινέτσα.Ανακάλυψε τις προτάσεις μας σε μπαλαρίνες στο Piedini.gr.Ακόμη λοιπόν κι αν ψυχολογικά δεν είσαι έτοιμη για την επιστροφή στο γραφείο, επιλέγοντας τα κατάλληλα office παπούτσια, θα γίνεις σίγουρα έτοιμη για stylish office εμφανίσεις.