Tamaris: Το #1 brand που σου προσφέρει style, class & άνεση

Ανακάλυψε τις προτάσεις μας σε Tamaris παπούτσια και τσάντες για το φετινό καλοκαίρι στο Piedini.gr.

Για παραπάνω από μισό αιώνα, το brand Tamaris κάνει τη διαφορά, δίνοντας μας παπούτσια και τσάντες με ξεχωριστό design και στιλ. Σε κάθε νέα Tamaris collection, νέες εκπλήξεις μας περιμένουν. Πάμε, λοιπόν μαζί να τις ανακαλύψουμε!

 

Έχουμε συγκεντρώσει όλους τους λόγους, για τους οποίους αξίζει να επιλέξεις προϊόντα του δημοφιλούς brand Tamaris και στους παρουσιάζουμε:

 

1. Πλατφόρμες Tamaris

Δεν υπάρχει καλύτερο ζευγάρι παπουτσιών για αυτή την εποχή, πέρα από τις Tamaris πλατφόρμες. Άνετες, στιλάτες και ιδανικές για κάθε περίσταση και για κάθε στιγμή της ημέρας. Μην παραξενευτείς αν δυσκολευτείς να διαλέξεις. Είτε θελήσεις πλατφόρμες με δέρμα καστόρι, με suede ή eco suede, με leather ή eco leather, με πολλά χρώματα ή μόνο με ένα χρώμα, ο οίκος Tamaris τις έχει όλες για εσένα.

Βρες όλες τις Tamaris Πλατφόρμες στο piedini.gr.

 

2. Mules Tamaris

Το trend που έχει επιστρέψει για τα καλά στη ζωή μας, δεν είναι άλλο από τα mules. Και φυσικά, δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς στα μοναδικά σχέδια των mules του Tamaris. Προτιμάς χαμηλά ή ψηλά mules; Με ξύλινο τακούνι, δερμάτινο τακούνι ή με εφέ ψάθας; Όπως κι αν σου αρέσουν τα mules σου, το αγαπημένο σου brand τα έχει όλα και σε κάθε χρώμα που θα μπορούσες να φανταστείς.

Βρες όλα τα Tamaris Mules στο piedini.gr.

 

3. Πέδιλα Tamaris

Για να δείχνεις πιο εντυπωσιακή από ποτέ, επίλεξε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα Tamaris σε αποχρώσεις, πράσινες, κόκκινες, χρυσές κι άλλες, που σε βοηθούν να τραβάς όλα τα βλέμματα πάνω σου. Με ειδική τεχνολογία σόλας, ώστε να είσαι πάντα άνετη, φορώντας τα ακόμα και μετά από ώρες.

Βρες όλα τα Tamaris πέδιλα στο piedini.gr.

 

4. Τσάντες Tamaris

Με μια τσάντα ολοκληρώνεις πάντα το σύνολό σου. Η καλύτερη τσάντα, που θα μπορούσες να το ολοκληρώσεις; Δεν είναι άλλη από μια Tamaris eco leather τσάντα. Ανάλογα με τις ανάγκες σου και την περίσταση, μπορείς να επιλέξεις μια τσάντα ώμου Tamaris, μια τσάντα χιαστί Tamaris, ένα backpack Tamaris ή μια shopper bag Tamaris, σε χρώματα και σε patterns που θα σε ξετρελάνουν.

 

Βρες όλες τις Tamaris τσάντες στο piedini.gr.